Što vas sve očekuje u Story dizajnerskom mjesecu

Story dizajnerski mjesec i ove godine oduševljava sve. Vrijeme je i da vi napunite svoj ormar novom kolekcijom poznatih dizajnera, koji su samo za vas kreirali modni must have za ljeto 2015. Stoga, uz redovan broj Storyja na kioscima potražite Story + dizajnerski artikl samo za 49,90 kn

Prošli tjedan zasladili ste se preslatkim torbicama by Aleksandra Dojčinović. Od ovog tjedna slijede vam modne poslastice by Zigman, a u sljedećim tjednima i vrući ljetni hitovi by Elfs i Envy Room.

Od 23. srpnja u Zagrebu, a od 24. srpnja i u ostaku Hrvatske potražite kaftan by ZIGMAN, kao ultimativni ljetni must have ove sezone. Kaftan dolazi u dvije varijante, sexy zavodnice ili fashion predvodnice, univerzalne je veličine te laganog lepršavog materijala. Dostupna je u 2 atraktivne varijante s prepoznatljivim printom by Zigman koji je za svoju kreaciju kaftana za Story dizajnerski rekao: “Lepršavi, zavodljivi, sexy, šareni kaftani ove godine su hit, a ukoliko izaberete bilo koji od dva kaftana koje sam dizajnirao za Story dizajnerski mjesec, sigurno ćete biti primijećeni!”

Potražite paket na svim kioscima, samo uz Story za 49,90 kn!

kaftan

Od 29. srpnja zabljesnite na plaži, na svadbi, večeri s dragim ili druženju s prijateljicama uz haljinu by ELFS. Haljina je izrađena od finog, laganog i lepršavog materijala u dvije boje – ružičastoj i plavoj, s tropskim ljetnim uzorkom, na jedno rame s volanom i nosiva je u svakoj prilici. Dostupna je u univerzalnoj veličini.
Modni dvojac ELFS dali su kratak osvrt za izradu ljetne haljine i sudjelovanju za Story dizajnerski mjesec: “Željeli smo osmisliti jedinstveni komad za odlazak na plažu, ali i za večernji izlazak – haljinu ljetnog uzorka namijenjenu baš svima. Palme i lišće kao opozit printu daju još jednu ljetnu notu ovom bezvremenskom dizajnu.“

Potražite je na svim kioscima, od 29. srpnja samo uz Story za 49,90 kn!

elfs

Od 4. kolovoza na svim kioscima potražite majicu by ENVY ROOM. Trendi baggy T-shirt može se kombinirati kroz različite modne stilove, dolazi u dvije boje – bijeloj i rozoj s prepoznatljivim printom modnog dvojca Envy Room, koji su za svoj Story dizajnerski artikl rekli: “T-shirt je bezvremenski komad koji je osnova svakog ormara i koji je idealan za sve kombinacije. Print koji smo osmislili je u pravim ljetnim pastelnim tonovima, koji će podići svaku kombinaciju bilo dnevnu ili večernju. Nadamo se da će dame uživati u osmišljavanju svojih ljetnih stylinga.”

Potražite je na svim kioscima, od 4. kolovoza samo uz Story za 49,90 kn!

envy room

Komentari