Svakodnevni odjevni komadi s daškom glamura

Young Fashion Lab ili skraćeno YFL predstavlja pametnu kombinaciju svakodnevnih odjevnih komada dizajniranih po uzoru na posljednje modne trendove s dodanim daškom glamura

Ako ciljate na besprijekoran ležerni izgled sigurno ćete cijeniti novu Reserved liniju YFL.

Traperice, majice kratkih rukava, tople veste i udobne pamučne majice praktičan su i neizostavan dio svačije garderobe bez kojih jednostavno ne možemo! S kolekcijom YFL ovi su popularni odjevni komadi dobili atraktivan novi izgled, a Reserved je u potpunosti ovladao umjetnošću stvaranja posebnog modnog izgleda od svakodnevnog stila oblačenja.

RESERVED YFL linija

U skladu s modnim trendom ‘norm core’, kolekciju YFL za jesen/zimu 2015. obilježavaju hipi, nordijski, romantični i grunge elementi koji su sadržani u parka jaknama, džemperima privlačnih uzoraka te trapericama koje će vam savršeno pristajati, a kaputi od umjetnog krzna i veste poput onih koje je nosila Janis Joplin dodaju i dodatni dašak ekstravagancije ovoj kolekciji. Reserved YFL također sadrži i pregršt ženstvenih detalja, a karakteristični elementi ove mini kolekcije su roza nijanse, odvažni printevi i svjetlo plave traperice, koje kolekciju čine idealnim odabirom za mlade urbane fashioniste.

Komentari