Tatjana Jurić na zabavi pod maskama eNVy rooma

Dizajnerski duo eNVy room novom kampanjom vodi na tajnovitu zabavu pod maskama. U predivnom ambijentu palače Gvozdanović ispred objektiva Šime Eškinje u ulozi glavnog lica stala je tv i radijska voditeljica Tatjana Jurić

Kolekcija koju kampanja predstavlja zaogrnuta je velom retro štiha, prizivajući asocijacije na glamurozne i sofisticirane 40-te i 50-te godine prošlog stoljeća. Iako inspiracija kolekcije zadire u prošlost ona je ipak nova i moderna što posebno naglašava upadljiva neonska boja, kao i tehnološki napredni materijal poput laserski rezane kožne čipke.

Tatjana Jurić za eNVy room

Kolekcija odiše ženstvenim odjevnim komadima od pencil suknji do onih punog kruga, kombinezona, cocktail i večernjih haljina u nekoliko duljina. Kolekcijom dominiraju crna i bijela s infuzijom neonske žute, te zanimljivim cvjetnim uzorkom.

Tatjana Jurić za eNVy room

Tatjana Jurić za eNVy room

“S Tatjanom surađujemo jako dugo, pa je tako ova suradnja zapravo sasvim očekivana. Ona uvijek prekrasno nosi eNVy room i zadovoljstvo nam je što je zaštitno lice naše nove kampanje”, rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma o angažmanu Tatjane Jurić u kampanji za proljeće/ljeto 2015. godine.

Tatjana Jurić za eNVy room

O suradnji s njima Tatjana Jurić je pak izjavila: “Kroz godine suradnje s Vjekom i Nikicom među nama se rodilo i prijateljstvo. Lijepo je odrastati i stasati s nekim u poslu, a kako su oni rasli u svom, tako su i meni pomagali rasti modno u mom poslu. Oni koji me znaju, znaju da sam modom posve neopterećena, no zato mi je bitno uz sebe imati nekog tko zna što bih i onda kada i sama nisam sigurna. Dečki iz eNVy rooma to sigurno znaju.”

O inspiraciji vizuala kampanje Šime Eškinja je kazao: “Svaki put je izazov dovesti sljedeću eNVy room kampanju na novi nivo. Oslanjajući se na ženstvenost modela u njihovom izričaju izazov je bio ujediniti tajnu zabavu pod maskama s nježnim modelima kolekcije, te spojiti prošlost kroz prizmu prostora i sadašnjost kroz moderan dizajn kolekcije.”

Foto: Šime Eškinja
Make up: Sanja Agić
Frizura: Draška Topić i salon Ruža
Lokacija: Palača Gvozdanović, Zagreb

Komentari