Tonik s matičnim stanicama alpske ruže

Predstavljamo vam potpuno nov pristup u njezi kože

Jeste li znali? Najvrednije stanice naše kože su epidermalne matične stanice. One su odgovorne za samo-obnavljanje kože. S godinama se njihov broj i učinkovitost smanjuje. Biljne matične stanice povećavaju dugovječnost matičnih stanica kože, što rezultira smanjenjem pojave bora.

Stoga je tu najnoviji anti-age proizvod iz kolekcije Nikel – tonik Alpska ruža, koji djeluje nadopunjujuće s bilo kojom kremom za dnevnu i noćnu njegu, a rezultati primjene vidljivi su već nakon nekoliko dana korištenja.

Nikel tonik Alpska ruža dobitnik je zlatne medalje na svjetskoj izložbi inovativnih proizvoda, SAD, 2012. Riječ je o potpuno novom pristupu u njezi kože. Prije nanošenja svojeg omiljenog proizvoda za njegu kože (kreme, eliksira, koncentrata ili seruma) na lice, vrat i dekolte nanesite tonik s biljnim matičnim stanicama. Svakodnevna aplikacija biljnih matičnih stanica prije daljnje njege (ujutro i navečer, jednim potiskom na sprej pumpicu) očuvat će aktivnost epidermalnih matičnih stanica, obnoviti epidermis, zadržati vlagu i zaštiti kožu od vanjskih faktora starenja. Za sve tipove kože i za svaku dob. Osobito važno – koristiti ovaj tonik prije nanošenja proizvoda s UV zaštitom, kako biste sačuvali svoju kožu od isušivanja i oštećenja.

tonik_alpska_ruza_132351
Uz biljke iz hrvatskog podneblja, poput pravog kozmetičkog anti-age hita 100% prirodnog eliksira protiv bora s 12 biljaka iz Hrvatskog Mediterana, tonik Aplska ruža spojio je 4 najvažnija svojstva za njegu i mladost kože:

• dubinsku hidrataciju
• regeneraciju (lifting djelovanje)
• jačanje vitalnosti i
• samo-obnavljanje najvrjednijih – epidermalnih matičnih stanica – popravak DNA i odgađanje starenja

TIPOVI I TEGOBE KOŽE: bore

PRIMJENA: Ujutro i navečer, na očiščeno lice, potiskom na sprej pumpicu nanesite ovaj tonik na lice, vrat i dekolte. Potom nanesite svoj elixir, serum ili kremu.

REZULTAT: Obnovljena epiderma. Puna, podatna koža koja zrači svježinom.

Umjesto tonika Alpska ruža možete upotrijebiti Energizirajući tonik.

Komentari