Vedrana Linardić i Nikolina Miletić u modnoj kampanji Riječkih stepenica

Modna manifestacija Riječke stepenice, krajem kolovoza slavi deset godina uspješnog održavanja i predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci

Projekt godinama spaja modu i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena nova kampanja ovogodišnje manifestacije. Pod kreativnim vodstvom poznatog modnog fotografa Danijela Galića kao zvijezde kampanje našle su se nekadašnje najljepše Hrvatice Vedrana Linardić i Nikolina Miletić.

DGF_4439

Guvernerova palača savršena je prirodna kulisa ovog velikog modnog događanja na Kvarneru stoga je upravo ta lokacija izabrana za snimanje ovogodišnjeg vizuala.

DGF_4488 2 copy3

Manifestacija se svake godine održava na otvorenom, navečer, na prekrasnim kamenim stubama u samom centru Rijeke pa to neće biti iznimka niti ove godine mada će se ovo veliko modno događanje održati dva dana. U petak 26. kolovoza prva modna večer 10. Riječkih stepenica održat će se kao i do sada na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske. Posjetitelji će uživati u 15 modnih revija, a program vodi Vlatka Pokos. Druga večer preselit će u subotu 27. kolovoza na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brendova. Ulaz na manifestaciju slobodan je za sve posjetitelje.

 

Komentari