Vrijeme je za slavlje: ‘Boudoir Sweet Fifteen’

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju kampanju za hvaljenu, slavljeničku kolekciju 'Boudoir Sweet Fifteen'

Boudoir ove godine slavi 15 godina postojanja, modnog i umjetničkog stvaralaštva na regionalnoj modnoj sceni i tom prilikom snimljena je kampanja za kolekciju ‘Sweet Fifteen’ , koju je osmislio i snimio cijenjeni modni fotograf Mladen Šarić, koji također potpisuje i set dizajn. Snimanje je ostvareno u suradnji s najboljim beauty stručnjacima u regiji, Saša Joković radio je šminku, Milena Maršić (Salon Glamour) kreirala je frizure, a styling potpisuje Ivana Pavić. Modeli agencije Talia Model su Ivona, Goga i Tia.

BOUDOIR_web (6)BOUDOIR_web (11)

Vjerne svome prepoznatljivom modnom rukopisu, koji svake sezone ostavlja bez daha sve fashioniste regije, svakoj novoj kolekciji Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić dodaju neke nove elemente. U ovoj kolekciji to su originalni printevi, koji su inače karakteristični za megapopularnu prêt-à- porter kolekciju ‘Fiskultura’, a ovaj put implementirani su u couture kolekciju, koja je nevjerojatno minuciozan spoj isprepletenih elemenata prepoznatljivih upravo za Boudoir estetiku.

BOUDOIR_web (10)

BOUDOIR_web (9)

Slojevitost nježnih teksutra od tila, ručno izražene ruže koje padaju slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije ‘Sweet Fifteen’, koja je i ovaj put opravdala sva očekivanja hrvatske modne kritike, ali i podignula letvicu još više. Letvicu koju svake sezone uspješno preskoče, te ponovno podignu upravo regionalne couture kraljice Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

BOUDOIR_web (5)

BOUDOIR_web (7)

“U našoj novoj kolekciji objedinjeni su svi kreativni elementi koji su ikad stvoreni u radu brenda Boudoir. Sve haljine izuzetno su zasićene detaljima, kao da nas vodi misao ‘i kad je previše, nije dovoljno’, ali u konačnici, cjelina svakog modela je u svakom segmentu smislena, te detalji opravdavaju svoju svrhu u kolekciji kao cjeline koja je u duhu Boudoir estetike” , izjavile su dizajnerice.

Komentari