Zavirite u svijet Diane Viljevac

Dobrodošli u svijet Diane Viljevac u kojem kreativnosti i mašta nikada ne prestaju

Povodom lansiranja svoje web/shop stranice, dizajnerica Diana Viljevac predstavlja video koji svojom estetikom oduzima dah. Upravo u ovaj video satkana je vizija njenog rada, emocija i sve što stvara na potpuno jedinstven način.

Diana Viljevac // web launch collection November 2015 from Jato on Vimeo.

Za web /shop stranicu snimljen je visoko budžetni video kojim dizajnerica želi unijeti u vaše domove i urede emociju s kojom stvara, i uvodi vas u svoj svijet u kojem caruje modna čarolija. Cilj je bio da osjetite kako je nositi Diana Viljevac haljine koje su i nježne i romantične. Samo za ovu prigodu dizajnerica predstavlja kolekciju od šest haljina, jer haljina je od samog početka njenog rada uvijek bila njena vječna inspiracija. Materijal koji obilježava ove izrazito ženstvene haljine ali i sam dizajn je čipka u raznim bojama.

“Uvijek smo se trudili napraviti nešto drugačije i ići u korak sa svjetskim trendovima pa samo tako i napravili intro video koji na jedinstven način dočarava moj rad i estetiku. Ovo je moj svijet u kojem nastaju haljine i u kojeg ste svi pozvani”, izjavila je dizajnerica.

Modeli: Nika Maljenović (Talia model) i Antonija Palić
Šminka: Andrea Leko
Kosa: Lidija Štokić (Schwarzkopf Professional)

Komentari