Zima obilježena cvjetićima i točkicama

U ShoeBeDo je stigla nova kolekcija za sezonu 2016/2017 u znaku cvjetića i točkica, uzoraka koji nikad ne izlaze iz mode, baš poput i samog Vansa

Kultni Vans nastao je prije točno 50 godina u sunčanoj Kaliforniji – državi koja predstavlja sinonim za plažu, opuštenost i zen state of mind. Vansice su proslavili skateri koji su suvereno vladali asfaltom, oblikujući popularnu kulturu 70-ih godina prošlog stoljeća, no danas Vans uspješno vlada high fashion svijetom, što ga odmiče od etikete isključivo skaterskog brenda. S nevjerovatnom lakoćom uklapa se u različite modne stilove, tako da, primjerice, Vans kariranu košulju možete iskombinirati na opake štikle s vrtloglavo visokom petom, kao što i Vans tenisice možete bez problema isfurati na romantičnu čipkastu haljinicu. Najprodavaniji i najpopularniji model tenisica – Old Skool, klasični Vans model s bijelim džonom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka.

Nova kolekcija za sezonu 2016/2017 u znaku je cvjetića i točkica, uzoraka koji nikad ne izlaze iz mode, baš poput i samog Vansa. U prepoznatljivom stilu brenda, kolekcija odiše ležernom, cool i mladenačkom vibrom te će se vrlo lako uklopiti u bilo koji stil. Stoga u svoju jesensku garderobu uklopite neki od trendi odjevnih komada i prkosite hladnoj zimi ovim sunčanim kalifornijskim brendom, dostupnim u ShoeBeDo dućanima diljem Hrvatske, kao i na web shopu www.shoebedo.com.

 

Komentari