Zimska modna Napapirji priča

Modni novinari i urednici u ekskluzivnom showroomu imali su priliku pogledati kultnu Napapijri Authentic liniju

Napapijri Press day 07

Napapijri Press day 03

Napapijri Press day 06

Napapijri je još jednu sezonu uspješno prikazao pustolovni duh brenda, unaprijeđen inovativnim tkaninama i urbanim dizajnom. Zimska modna priča, zahvaljujući ekskuzivnom prikazu ključnih odjevnih komada za predstojeću hladnu sezonu, ispričana je na karakterističan Napapijri avanturistički način, rekreirajući zabačena alpska sela, neprekidne hladne obzore i snijeg u centru Zagreba.

Napapijri Press day 04

Kvalitetni materijali, high-tech i žakard tkanine kombinirane s toplom vunom idealan su odabir za nadolazeću hladnu zimu. Uzorci ledenih kristala, vode i snježnih pahulja idiličnu snježnu sliku čine potpunom. Kolekcija za skijanje pruža tehničku potporu vašem tijelu te osigurava potpunu slobodu kretanja na strmim padinama. Funkcionalnost i sloboda pokreta glavne su odlike ove kolekcije, međutim to ne znači da se morate odreći profinjenog izgleda jer Napapijri žena spaja eleganciju i udobnost te tako postaje kraljicom snježnih planina.

Napapijri Authentic kolekcija za muškarce dolazi u sofisticiranim tonovima plave i sive s primjesama narančaste i crvene. Jakne i hlače inspirirane sjeverom, odličan su izbor za hladne dane. Ključne komade kolekcije odlikuju kvalitetni materijali koji su upotpunjeni toplom podstavom thermofiber koja je dostupna u više uzoraka. Odlična tehnička izvedba glavna je prednost kolekcije za skijanje. Napapijri muškarac želi udobnu i ergonomski oblikovanu odjeću koja ne sputava njegove pokrete. Skidoo Expedition linija utjelovljuje nasljeđe brenda, vjerno prikazujući priču o istraživanju, putovanju i avanturama istinskog Napapijri muškarca.

Komentari