Znate li što je kriolipoliza?

Neinvanzivan i provjereno učinkovit tretman najnovije generacije čiji su rezultati vidljivi odmah, predstavlja odličan način kontrole i smanjenja lokaliziranih masnih stanica

Za našu trenutno najuspješniju glumicu s inozemnom karijerom, Zrinku Cvitešić, nema predaha. Nedavno je snimila svoju prvu pjesmu ‘I for One’’ koja je koncem rujna predstavljena i u britanskoj prijestolnici, u samom srcu West Enda, a u posljednje vrijeme svoju stalnu londonsku adresu Zrinka vješto kombinira s onom zagrebačkom. Razlog tomu je angažman na iščekivanoj autorskoj predstavi ‘Evanđelje’ talijanskog redatelja Pippa Delbona koja će svijetlo dana ugledati 11. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Boravak u Zagrebu Zrinka ne propušta iskoristiti ni za dragocjene trenutke opuštanja. Kada su u pitanju beauty rituali, poznata glumica već dugi niz godina brigu o svom licu i tijelu prepušta stručnom osoblju zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe u kojem je se često može vidjeti i ove jeseni. Razlog tomu je najnoviji tretman iz područja njege lica i tijela – kriolipoliza Cyro21.

Zrinka Cvitešić i Antonija Tretinjak

Neinvanzivan i provjereno učinkovit tretman najnovije generacije čiji su rezultati vidljivi odmah, predstavlja odličan način kontrole i smanjenja lokaliziranih masnih stanica, a ono što ga posebno izdvaja jest siguran i primjeren postupak kojim se izbjegava rizik od oštećenja okolnog tkiva tipičan za većinu metoda te sprječava traumatično iskustvo invazivnih metoda poput liposukcije.

‘’Kada je riječ o njezi, vjerujem u cjelovit pristup – izvana i iznutra. Trudim se redovito vježbati, relativno se zdravo hranim, ali svoju svakodnevnu njegu volim nadopuniti i kvalitetnim kozmetičkim tretmanima. U salon De luxe dolazim godinama, a osim klasičnih tretmana volim to što uvijek imam priliku isprobati najnovije trendove iz beauty svijeta. Kriolipoliza me oduševila – osim što su rezultati sjajni, tretman je vrlo ugodan, jednostavno i brzo se obavlja, a nakon njega se odmah mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima’’, otkrila je lijepa glumica koja je među prvima imala priliku isprobati blagodati kriolipolize, a posebno je oduševljena tretmanom lica koji se posebno prilagođava individualnom stanju kože, a osim učvršćivanja tonusa, uklanjanja podbratka, crvenila i sitnih kapilara, odlično djeluje protiv tamnih podočnjaka te ekspresno pomlađuje i osvježava kožu.

Zrinka CviteZrinka Cvitešić

Kriolipoliza je primjenjiva i u slučaju osoba s dijabetesom, problemima sa štitnjačom, pejsmekerom te onima s problemima proširenih vena i kapilara.

Komentari