Bogat zabavni program Badlfesta u Krapinskim Toplicama

U Krapinskim Toplicama započinje četvrti BadlFest! Bogat zabavni program odvijat će se ispred novotvorenog kupališta Aquae Vivae, a osim nastupa poznatih glazbenika, bit će tamo i plesnih, filmskih, kazališnih... događanja

U periodu od 16. – 20. srpnja Krapinske Toplice pretvaraju se, sada već tradicionalno, u prijestolnicu ljetne zabave u Zagorju. Ovogodišnje izdanje Badlfesta, festivala koji promiče turizam, kulturu i enogastronomiju, nudi iznimno bogat program koji se održava na više lokacija u ukupno pet dana.

Zabavni program održava se ispred novootvorenog vodenog parka Aquae Vivae. Nastupat će tamo sve popularniji novosadski ženski glazbeni sastav The Frajle, potom Jimmy Stanić, Porinom nagrađena grupa Vatra, a večer elektoričnke glazbe začinit će Jakša Jordes na saksofonu, a za kraj nastupaju Kumovi.

Za vrijeme trajanja Badlfesta najnoviji i najbolji vodeni park u Hrvatskoj Aquae Vivae, kojeg karakteriziraju brojne vodene atrakcije te prirodna ljekovita termomineralna voda, radit će sve do 3 sata ujutro.

O programu: 

The Frajle svoj nastup započinju 16. srpnja u 20 sati, na središnjem perivoju, dok je dan kasnije rezerviran je za Jakšu Jordesa i njegove goste. Jakša je jedan od najboljih domaćih saksofonista koji je u dvadesetgodišnjioj karijeri nastupao s velikim imenima domaće (Majke, Let3, Jinx, Darko Rundek, Neno Belan….) i međunarodne (Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Bailey) glazbene scene. Nastupit će na centralnoj pozornici uz aleju, uz potporu čak trojice DJ-a ( DJ Mark Muzhek, DJ Apollo Eighteen ). Bit će to prava poslastica za ljubitelje plesne i elektronske glazbe!

U petak 17. srpnja u Krapinskim Toplicama pjevat će Jimmy Stanić, legendarni ‘cowboy’ iz Vlaške na legendarnoj terasi Toplice Hotela izvodit će svoje vječne hitove za sve generacije. Bit će to Jimmyju drugi nastup u Krapinskim Toplicama. Živahni Jimmy upravo priprema svoj novi album, a na nastupu će ga pratiti zaprešička plemićka mladež s revijom kupaćih kostima.

Vatra nastupa u subotu 18. srpnja. Bit će to vatreni vrhunac Badlfesta uz zvuke vrućeg rocka. Sastav popularnog Ivana Dečaka, koji se okušao i kao član žirija najgledanijeg domaćeg glazbenog showa The Voice, odsvirat će svoje hitove iz bogate 15-godišnje karijere poput ‘Tanga’, ‘Tremola’, ‘Saturna’… Virovitička Vatra u ovom je trenutku jedna od najpotentnijih rock atrakcija na ovim prostorima, koja redovno puni dvorane i donosi vrhunsku zabavu gdje god ‘zaiskri’. Kao predgrupa nastupit će sve popularniji zagorski rockeri Noxin.

Kumovi nastupaju u nedjelju 19. srpnja. Jedan su od najpopularnijih bendova za zabavu i dobar provod. Iza sebe imaju album ‘Najbolje tek dolazi’ s kojeg je objavljeno pet singlova, a ostvarena je i suradnja s Letećim odredom i Željkom Bebekom u pjesmi ‘Čini mi se brate’. U proljeće prošle godine objavili su svoj dosad najveći hit ‘Ja sam uvijek loše birao’.

Uz ove glazbene poslastice Badlfest nudi i ljetno kino s revijom Taborfilm festivala, plesne večeri uz vrući tango i sjetni fado, anđeoske soprane u ciklusu Heferer, dašak legendarne histrionske Opatovine – ‘Diogeneš’ (tjedan dana nakon zagrebačke premijere) , reviju oldtimera, izložbe slika mladih domaćih autorica Ive Habus i Nives Vuglec , bogat program za djecu uz Sementin zabavni park i još puno dobre plesne zabave uz ljubimce domaće publike Daddy Cool.

Ulaz na sva događanja osim histrionskog ‘Diogeneša’ besplatan je. Karte za predstavu ‘Diogeneš’ mogu se kupiti u TZ Krapinske Toplice.

 

Komentari