‘Donesite i vi osmijeh u bolnice’ ove godine za djecu u Osijeku, Vinkovcima i Vukovaru

Akcija 'Donesite i vi osmijeh u bolnice', koju već treću godinu zaredom organiziraju tvrtke Henkel i Konzum s ciljem podrške udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori, ove će sezone razveseliti djecu na liječenju u bolnicama u Osijeku, Vinkovcima i Vukovaru

Sad već tradicionalna akcija traje od 10. studenoga do 31. prosinca, a mogu se uključiti svi zainteresirani građani kupnjom Persil, Silan i Somat proizvoda u Konzum prodavaonicama.
ana-miscevic-i-sin-milo

Dobro poznati klaunovidoktori, zahvaljujući akciji ‘Donesite i vi osmijeh u bolnice’, u svojim su vizitama protekle dvije godine posjetili i razveselili brojnu djecu u bolnicama u Zagrebu i Splitu, a ovogodišnja akcija ima za cilj podržati posjete CRVENIH NOSOVA djeci u Osijeku i omogućiti redovite posjete bolnicama u Vinkovcima i Vukovaru. Podršku akciji dale su i poznate mame: Marijana Batinić, Ana Maras Harmander i Ana Miščević, koje su zajedno s CRVENIM NOSOVIMA podsjetile koliko je važno pokloniti osmijeh i donijeti veselje na lica djeci.

ana-miscevic-i-sin-milo_ana-harmander-maras-i-sin-rubens-2

‘Posebno nam je drago što zahvaljujući akciji ‘Donesite i vi osmijeh u bolnice’ možemo početi s redovnim posjetama djeci na liječenju u bolnicama u Vukovaru i Vinkovcima te nastaviti posjete u Osijeku. CRVENIM NOSOVIMA želja je posjećivati sve dječje odjele bolnica u Hrvatskoj, stoga smo sretni zbog plemenitog cilja ove akcije. Bolnicu u Osijeku posjećujemo redovito, a zahvaljujući ovoj suradnji širit ćemo radost bolnicama u Vukovaru i Vinkovcima. Drago nam je što smo i ove godine nastavili suradnju s tvrtkama Henkel i Konzum na dobrobit djece na liječenju. Posebno zahvaljujemo građanima koji su prepoznali važnost rada klaunovadoktora i uključili se u ovu akciju te omogućili posjete klaunovadoktora djeci na liječenju u Osijeku, Vukovaru i Vinkovcima’, izjavila je Mladenka Majerić, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora.

ana-miscevic_marijana-batinic

Partneri Henkel i Konzum ponosni su na akciju koja iz godine u godinu donosi smijeh onima kojima je to najpotrebnije. ‘Jako nam je drago što se naša akcija nastavlja i ove godine i što svake sezone s CRVENIM NOSOVIMA posjećujemo nove gradove i donosimo osmijeh našim najmlađima na koje smo svi osjetljivi. Posebno smo sretni što će klaunovidoktori u sklopu ove akcije redovito posjećivati djecu u Vinkovcima i Vukovaru i olakšati im teške trenutke boravka na liječenju. Svjesni smo koliko je djeci i njihovim roditeljima važna podrška i upravo im klaunovidoktori pružaju osmijeh, optimizam i pomoć da se lakše nose sa situacijama u kojima se nalaze. Drago nam je što nas u ovoj akciji iz godine u godinu podržava i Konzum kao naš vjeran partner i vjerujem da ćemo i ovoga puta imati priliku vidjeti osmijeh na licima djece što nam je uvijek najveća nagrada’, izjavila je povodom predstavljanja akcije Vanja Legvart, marketing menadžerica Henkel Laundry&Home Care za Adrija regiju.

‘Konzum je od samih početaka prepoznao važnost ove hvale vrijedne akcije, jer ništa nije jače od dječjeg osmijeha, pogotovo u teškim situacijama poput boravka u bolnici. Drago nam je što možemo i ove godine podržati akciju s našim partnerom Henkelom i ne sumnjamo kako će CRVENI NOSOVI razveseliti djecu u Vinkovcima i Vukovaru’, izjavio je Petar Tanta, voditelj odnosa s javnošću Konzuma.
Klaunovidoktori, u suradnji s međunarodnom organizacijom RED NOSES Clowndoctors International u Hrvatskoj djeluju od 2010. i svojim terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici. Njihovi osnovni rekviziti: osmijeh i crveni nos glavni su jamac dobre atmosfere na dječjim odjelima bolnica na kojima smijeha nikad ne može biti previše, a zahvaljujući ovoj akciji svi mogu pomoći im donijeti osmijeh u bolnice.

Komentari