Finale sportskih igara učenika na novootvorenom kupalištu Aquae Vivae

Bit će veselo u novouređenoj zagorskoj oazi - kupalištu s pet zvijezdica Aquae Vivae

Od 6. do 8. srpnja nedavno otvoreno novouređeno kupalište Aquae Vivae u Krapinskim toplicama, postat će centar mladih – točnije mjesto na kojem će se slaviti kraj Aquae Vivae sportskih igara učenika 2015.

Osnovnoškolci i srednjoškolci natječu se u raznim sportovima, malom nogometu, rukometu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, biciklizmu…, a najbolji među njima, odnosno oni koji se plasiraju u samu završnicu županijskog natjecanja predviđenu za nadolazeći vikend, osvojit će, među ostalim i besplatno trodnevno uživanje na bazenima kupališta Aqua Vivae, gdje će se održati i sama završnica natjecanja.

Kupalište Aquae Vivae najnoviji je i najbolji vodeni park u Hrvatskoj, te s pravom nosi titulu vodenog parka s pet zvijezdica. Stoga je idealan za uživanje, kako u vrućim ljetnim danima, tako i tijekom cijele godine obzirom da su bazeni ispunjeni termomineralnom vodom čija je temperatura ugodnih 34 – 35 Celzijevih stupnjeva. Dječji bazen, koji ima vodene spalove, gljivu s kišom te nekoliko gejzira, za stupanj je topliji (36 Celzijevih stupnjeva), čime je cjelodnevna dječja zabava zagarantirana.

Aquae Vivae oduševit će i one starije najvećim jacuzzijem površine 300 metara kvadratnih sa 70 podvodnih atrakcija.

Aquae Vivae

A poseban užitak, kako za male tako i za velike pruža bazen za ronjenje dubine 4,5 metara, gdje pod stručnim vodstvom možete iskusiti čari prvog zarona sa scuba opremom, te upisati tečaj ronjenja kojeg potom možete završiti u morskim dubinama.

Sreća, osmjesi i vriskovi uzbuđenja ono su što ćete prvo zamijetiti svaki put kada se aktivira veliki bazen s velikim valovima, zbog kojih ćete imati dojam kao da se kupate na nekoj divnoj plaži na otvorenom moru na našoj obali.

Aquae Vivae

Tu je i škola plivanja u posebnom bazenu pravokutnog obika s iscrtanim prugama na dnu bazena i temperaturom vode od 27 – 28 Celzijevih stupnjeva, sasvim idelnih i za one koji žele malo otplivati.

Šesti bazen je onaj vanjski, nazvan ‘bazenom doživljaja’, smješten u samom srcu vodenog parka, s pogledom na zelenu kotlinu Zagorja. A ‘sedmi razlog’ zbog kojeg biste trebali isprobati ovaj vodeni užitak za cijelu obitelj, jest sjajna ponuda restorana koji se može pohvaliti i ponudom posebne prehrane (od one pogodne za dijabetičare do bezglutenske).

Aquae Vivae

 

 

 

 

Komentari