Humanitarni igrokaz ‘Djed Mraz ima tajnu’

Djed Mraz i Mario Valentić pripremaju igrokaz za humanitarne svrhe

Djed Mraz nam je svima dobro poznati djedica dobričina koji jednom godišnje u zimsku noć obilazi svu djecu svijeta i donosi darove, ove godine razotkriven! ‘Cijeli svijet’ saznat će dugogodišnju, veliku i dobro čuvanu tajnu! Djed Mraz je prije nešto godina bio vrlo nestašan.

unadjustednonraw_thumb_62b

Dok svi i ove godine očekuju starog bradonju u crvenom odijelu, crnim čizmama i rumenih obraza, da zakorači na njihovom krovu uz topot sobova, ove godine će se čuti ubrzane, mlađahne korake. Djedu Mrazu je stran pojam Facebook, mobiteli, tableti, fitness i smoothiji. Isto tako ne razumije rap i hip-hop glazbu te pokušava spojiti svoju tradiciju i sve novitete koje današnje vrijeme donosi u samo jednoj noći! Hoće li uspjeti spojiti tradiciju i modernu? I tko mu u tome pomaže ili odmaže? Tradicionalne vrijednosti su na kušnji, a zabava je zagarantirana.

U igrokazu ‘Djed Mraz ima tajnu’ koji obiluje smijehom i zabavom, a primjeren je svim dječjim uzrastima te će se i roditelji zabaviti, uz Djeda Mraza igra i Mario Valentić koji unosi inovativnu i originalnu ulogu.

Djed Mraz i Mario Valentić donirat će dio prihoda ostvarenih igrokazom udruzi ‘Kolibrići’ te uveseliti članove udruge tijekom blagdana, kada će posjetiti 16 izuzetnih obitelji, članova udruge ‘Kolibrići’. Udrugu su osnovali roditelji djece s najtežim teškoćama u razvoju koja su ovisna o aparatima za održavanje na životu s ciljem da im poboljšaju osnovne životne uvjete. Igrokaz je namijenjen tvrtkama, vrtićima, obiteljima kako bi razveselili svoje najmlađe, a pomogli i udruzi te im omogućili kupnju što boljih aparata za održavanje na životu djece iz ‘Kolibrića’.

Komentari