Radionica by Mario Valentić: Zdravo i brzo za djecu i roditelje

Mario Valentić organizira radionicu 'Zdravo i brzo za djecu i roditelje'

Fitness trener i prof. kineziologije Mario Valentić organizira zanimljivu kulinarsku radionicu za roditelje i djecu, a društvo će mu praviti i Mihaela Devescovi. Njih dvoje svim će prijavljenim roditeljima, ali i (ukoliko ih žele povesti) njihovim mališanima, u utorak 26. svibnja od 18:30 do 20:30 sati u First Fitness & Squashtoweru (Mala dvorana) na Zavrtnici pokazati i naučiti ih kako spravljati zdravu sirovu hranu kojoj maleni zasigurno neće moći odoljeti.

“Đođite i uživajte u zdravim i ukusnim receptima za doručak, kašaste sokove, umake, glavna jela i deserte”, poručio je Mario svim zainteresiranima te predstavio što će se još na radionici učiti:

– Sve o načinima i tehnikama te o pomagalima u kuhinji koja će vam olakšati pripremu hrane, a dobit ćete i razne savjete kako djeci približiti i naviknuti ih na zdravu hranu.

– Koje su to osnovne namirnice i dodaci jelima potrebni da biste djeci pripremili ukusan i zdrav obrok.

“Izuzetno je važno djecu već u najranijoj dobi učiti o pravilnim navikama u prehrani. Jer, navike koje steknemo u djetinjstvu oblikuju naš život. Što je više svježih prirodnih namirnica sadržano u vašoj prehrani to će vaša djeca biti pametnija, snažnija, zdrava te će imati više energije”, kaže Mario.

Na radionici će se pripremati:

– Smoothie

– Pizza

– Čokoladna torta

– Sladoled

'Za djecu i roditelje' by Mario Valentić

Mjesta su ograničena, zato požurite sa prijavama. A prijaviti se možete putem e-mail-a mihaela@sirovahrana.hr, te za sva pitanja možete dobiti Marija na broj 091/64 64 646.

Cijena radionice po osobi je 150 kuna (za djecu je ulaz besplatan), a za sve članove First fitnessa cijena je 100 kuna.

Foto: Profimedia, Press

Komentari