Sreća djevojčice Lane zbog vlasulje od prirodne kose – Kose ljubavi

Od donacija u vrijednosti 80 tisuća kuna izrađeno je 16 vlasulja od prirodne kose za djevojčice oboljele od malignih bolesti

Desetogodišnja Lana, oboljela od maligne bolesti napokon je dočekala trenutak da isproba svoju novu frizuru. Ona je jedna od tri djevojčice koje su već nekoliko mjeseci na listi čekanja udruge Kosa ljubavi, a kojima su u sklopu kampanje ‘Budi jaka’ donirane vlasulje od prirodne kose. Lana je s veseljem isprobala vlasulju za nju izrađenu po mjeri zahvaljujući brojnim kupcima koji su protekla dva mjeseca podržali kampanju ‘Budi jaka’ kupnjom Pantene proizvoda u trgovinama dm-drogerie markt d.o.o.

Budi Jaka

“Vlasulja od prirodne kose za našu Lanu trenutno nam jako puno znači. Zahvaljujemo od srca svima koji su sudjelovali u donaciji i želimo im poručiti da su nam pružili neizmjerno puno snage i samopouzdanja. Bolesti s kojom se nosimo na ovaj način pokazujemo da nećemo odustati i da želimo što prije nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima koje uključuju lijepu i snažnu kosu“, izjavila je Ivana Artić, Lanina majka.

Ukupna vrijednost donacije koja je prikupljena u humanitarnoj kampanji ‘Budi jaka’ iznosi 80 tisuća kuna. Za djevojčice oboljele od malignih bolesti to znači 16 vlasulja od prirodne kose.

“Još uvijek ne možemo vjerovati da smo uspjeli potaknuti toliki broj ljudi da se uključe u kampanju i sudjeluju bilo kupnjom proizvoda Pantene, bilo darivanjem vlastite kose. Do sada smo prikupili oko 4 tisuće donacija kose, a novčana donacija iz kampanje ‘Budi jaka’ omogućit će nam izradu vlasulja za djecu koja čekaju. Od srca veliko hvala svima”, istaknula je Biljana Bjelajac Poznić, predsjednica udruge Kosa ljubavi.

Već izrađene vlasulje je djevojčicama predala ambasadorica kampanje ‘Budi jaka’ Iva Balaban koja je prije dva mjeseca i sama donirala dio kose. Veselo druženje nastavljeno je zajedničkim fotografiranjem i dobrim željama za što bržim ozdravljenjem. Na listi čekanja za vlasulje od prirodne kose je još desetak djevojčica, a u udruzi Kosa ljubavi očekuju da će biti izrađene i donirane za dva do tri mjeseca.

Budi Jaka

Pantene u SAD-u provodi sličnu kampanju u kojoj se izrađuju vlasulje od prirodne kose za žene oboljele od malignih bolesti, a kampanju podupire glumica Selena Gomez.

Komentari