Kako učiniti Majčin dan posebnim?

Donosimo 5 ideja pomoću kojih možete iznenaditi svoju majku i pokazati joj koliko je volite

Sutra je Majčin dan, a mi vam povodom toga donosimo nekoliko ideja da uljepšate dan najvažnijim ženama u vašem životu – vašim majkama!

Vjerujte nam, one ne očekuju skupe poklone. Ali ovaj dan jednostavno ne možete zanemariti. To je dan u čast vaših majki i majčinstva, a one su najzaslužnije za sve što ste postigle u životu. Zato im je potrebno reći jedno veliko HVALA.

Donosimo 5 ideja kako joj možete uljepšati njezin dan:

1. Napišite joj pismo

Često zaboravljamo nekome reći koliko ga volimo i koliko nam znači, posebice našim majkama. Ovo je idealna prilika da joj napišete da je volite i cijenite, da ste joj zahvalne za sve što je učinila za vas i da ste ponosne na nju. Prisjetite se trenutaka kada vas je štitila i branila dok ste mislili da je cijeli svijet protiv vas. Ispričajte joj se za svaku ljutnju koja je nepravedno bila usmjerena prema njoj.

2. Pošaljite joj cvijeće

Neka joj dan započne iznenađenjem na vratima. Pošaljite joj cvijeće rano ujutro i napišite kratku posvetu. Vaša će majka biti najsretnija žena na svijetu jer će znati da mislite na nju. Osjećat će se voljeno, baš kako zaslužuje! Ali to nije izgovor da taj dan ne posjetite majku. Možete joj i same odnijeti cvijeće.

3. Uplatite joj masažu ili tretman u salonu za uljepšavanje

Gotovo svaka majka zaboravi na sebe zbog svoje djece. Cijeli život trudi se da vi imate sve i da ste sretni. Odužite joj se sada i iznenadite je opuštajućom masažom cijeloga tijela ili joj dogovorite tretman u salonu za uljepšavanje da se osjeća poput dive. A možete i oboje. Ona će biti najsretnija ako joj se pridružite.

4. Izvedite je na večeru

Rezervirajte stol u lijepom restoranu, a majci recite da bude spremna navečer jer ste joj pripremili iznenađenje. Uživajte u zajedničkoj večeri, zaboravite na sve probleme i sjetite se svih dogodovština koje ste zajedno proživjele. Sigurni smo da će vaša majka biti oduševljena ovakvim iznenađenjem.

5. Odvedite je na izlet

Isplanirajte obiteljski izlet 14. svibnja. Odvedite vašu majku u neko lijepo mjesto u prirodi. Pobrinite se za hranu i piće. Provedite zajedno cijeli dan u prirodi. Vaša će majka zaboraviti na sve probleme i bit će vam neizmjerno zahvalna.

Komentari