Sve što treba trudnicama, mamama i bebema

Od specijalističkih pregleda, individualiziranih vježbi za trudnice i mlade mame uz inovativne aplikacije, baby handlinga i NLP programa, programa za bake i djedove, do čarobne, prirodne kozmetike, Twinkle Spa by Poliklinika Ribnjak nova je adresa koja na jednom mjestu objedinjuje sve potrebe roditelja i beba

Twinkle Spa Centar dio je renomirane Poliklinike Ribnjak i na jednom mjestu spaja zdravstvene, medicinske i estetske usluge te usluge lifecoachinga prilagođene trudničkom i postporođajnom periodu.
Osnivačica i voditeljica Velina Oršolić na ideju je došla nakon što se tijekom trudnoće i u prvim mjesecima majčinstva susrela sa bezbroj pitanja za koja nije znala gdje potražiti točne i stručne odgovore:

Uz nju, tim Twinkle Spa Centra čini i vlasnik Poliklinike Ribnjak, dr. med. Milan Milošević koji vodi liječnički tim zadužen za praćenje razvoja djeteta i njegovogmotoričkog sustava. NLP trenerica Sanjica Ćačić pomoći će svladati sve strahove i unutarnja previranja žena tijekom trudnoće i nakon poroda, a naša kolumnistica Tea Sukreški, stručno educirana fizioterapeutkinja u području ginekologije i porodništva, uz pravilne vježbe pripremit će mame za porod ili im pomoći da se vrate u formu zajedno sa bebom.

Tea Sukreški, prvostupnica fizioterapije
Tea Sukreški, prvostupnica fizioterapije

Budući roditelji na jednom mjestu mogu dobiti mnoge kvalitetne informacije i naučiti vještine koje će ih u svakom smislu pripremiti za porod, ali i za roditeljstvo, brigu o djetetu i svom vlastitom zdravlju prije i poslije porođaja.

Komentari