Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite do – 50% niže cijene za zaljubljene!

Ako ne znate što darovati za Valentinovo, kako odabrati originalan dar i ostaviti trag u srcu voljene osobe - vrijeme je da se odvažite i krenete prema zlatarnama ZAKS jer tamo svaka vaša ideja može prerasti u bajku

Ove sezone u trendu je nakit sa simbolom beskonačnosti, a ako svojoj ljubavi želite dati posebno značenje, iskoristite veliko sniženje: od 50% na srebro, 40% na cjelokupan asortiman satova te čak 25% na novu kolekciju srebra i zlata.

Jer, ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Neka vaša povezanost traje zauvijek – srebrnim ili zlatnim nakitom s motivom znaka beskonačnosti. Infinity, kako ga nazivaju svjetske blogerice, predmet je žudnje mnogih dama jer svojim modernim i elegantnim linijama govori o vrijednosti odnosa, povezanosti i vječnoj ljubavi. Osim toga, tradicionalno se za Valentinovo poklanja i nakit s motivom srca koji će sigurno biti iznimno dobro prihvaćen, dok su kao darovi za muškarce trenutno najveći hit narukvice od čelika i ručni satovi svjetskih brandova. I ne zaboravite, Valentinovo je jedan od dana kada se najviše parova diljem svijeta odlučuje na zaruke, a trenutno je u Zaksu zbog dolaska nove kolekcije dio asortimana nakita s briljantima po 40% nižim cijenama.

Više informacija i prodajna mjesta potražite na : www.zaks.hr.

Koji je to najpopularniji zaručnički prsten, pogledajte u videu u nastavku!

Komentari