Do ležerne frizure u zadnji čas

Imate manje od 5 minuta za frizuru? S NIVEA Volume Care linijom uživajte u ležernim frizurama cijeli dan

Kosa je jedan od najvažnijih ženskih aduta, no u nedostatku vremena žene joj ponekad ne stignu posvetiti dovoljno pažnje. U situacijama bez viška vremena ženama je najvažnije da njihova frizura izgleda što prirodnije i da ima volumen, da nije ljepljiva i teška te da ne moraju koristiti previše proizvoda za styling kose. Nova NIVEA Volume Care linija za styling kose idealna je za brze i ležerne frizure koje će trajati tijekom cijelog dana.

Ovogodišnji trendovi za kosu su upravo prirodne frizure i teksture, odnosno stvaranje prirodnog izgleda kojeg je jednostavno i brzo napraviti kod kuće. “Obožavam kada kosa jednostavno izgleda prirodno lijepo – najgora kosa je ona s kojom žene pokušavaju učiniti nešto što kosi prirodno nije naklonjeno”, rekla je Sally Brooks, međunarodna NIVEA stilistica za kosu.

FRIZURE U ZADNJI ČAS

Veliki trend ove sezone je takozvani ‘razbarušeni’ prirodni izgled. Možete pustiti kosu da slobodno pada ili je podignuti u bezbrižnu punđu. U svakom slučaju fokus je na jednostavnim frizurama koje su gotove u manje od pet minuta. Ovi brzi i ležerni stilovi savršeni su primjeri za prirodno lijepe i jednostavne frizure:

Polupunđa

NIVEA Half bun
Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte ju u neurednu punđu. Nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu kako biste ju učvrstili. Pruža kosi 24-satnu čvrstoću i volumen koji joj je potreban bez isušivanja.

Neuredna niska punđa

NIVEA Messy Low bun
Ovo je ležerna verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Volume Care pjenu za kosu na korijen i sušite kosu naglavačke kako biste postigli dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte u niski konjski rep. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja fenom i pružiti joj prirodan volumen. Nakon toga, samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite ukosnicom.

Voluminozan niski rep

NIVEA Low ponytailNiski rep je must-have ležerna frizura. Kosu svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru što prirodnijom. Fiksirajte rep s NIVEA Volume Care sprejem za kosu za njegovani i sjajni završni izgled.

Pet savjeta Sally Brooks za savršen volumen:

• Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen volumen ne preporučuje se korištenje šampona i regeneratora koji će otežati kosu.
• Ne tretirajte kosu s previše proizvoda za njegu i styling. Pustite ju da što više ‘diše’.
• Sušite kosu fenom od korijena prema vrhovima kako biste stvorili prirodan volumen.
• Koristite pjene kako biste učinili frizuru postojanom i dugotrajnijom.
• Koristite proizvode za volumen koji učvršćuju i istovremeno njeguju kosu, poput proizvoda iz NIVEA Volume Care linije za oblikovanje kose.

NIVEA Volume Care pjena za kosu

Pjena za oblikovanje udvostručuje volumen kose, ne čini ju ljepljivom i teškom te ju istovremeno njeguje i jača. Njegujuće ulje makadamije štiti kosu od topline prilikom korištenja aparata za styling kose te ju čini postojanom 24 sata. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 27,90kn.

NIVEA Volume Care sprej za kosu

Savršen proizvod za završnu fazu oblikovanja kose s njegujućim uljem makadamije, jača kosu iznutra i štiti izvana. Čini kosu prirodno lijepom i blistavom, pruža jako učvršćivanje i udvostručuje volumen tijekom cijeloga dana bez isušivanja kose. Omogućava lako raščešljavanje, ne ostavlja tragove i ne čini kosu ljepljivom. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 27,90kn

Komentari