Domaće zvijezde zablistale na VIP modnoj reviji na Sajmu vjenčanja u Osijeku

Ruža Janjiš, pobjednica emisije 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', glumac HNK-a Aljoša Čepl, solistica HNK-a Ivana Medić, kazališna glumica Petra Cicvarić, glazbenica Mia Dimšić, bračni par s HRT-a Željko Kovačević i Sanja Račić, novinari i voditelji HRT-a, Irena Slovaček, međunarodna fitness prezenterica i glumac HNK-a Aleksandar Bogdanović zablistali su na VIP modnoj reviji održanoj u sklopu Sajma vjenčanja u Osijeku proteklog vikenda i time podržali nacionalni humanitarni projekt 'Palčić gore!'. Posebna je poslastica bio glazbeni nastup vokalnog ansambla Brevis

Svi putevi budućih mladenaca, ali i ljubitelja vjenčanja vodili su na Sajam vjenčanja u Osijek održanom u TC Portanova proteklog vikenda. Modne revije koje potpisuju Vesna Sposa, Atelier Stefanie, Lidija Pihler Yuniku, Vjenčanice Nikolina, Gray by Ivana Čizmadija i La Sposa by Mirna Gvajdek te Cvjetni dizajn Mozaik & Frizerski studio Trend, cvjetne radionice, hair & make up prezentacije, degustacije torti i slastica te bogata ponuda izlagača iz svijeta vjenčanja oduševili su brojne posjetitelje 8. osječkog Sajma vjenčanja. Najveća poslastica sajma bila je gala modna revija na kojoj su pistom, uz prekrasne modele, prošetali i poznate Slavonke te Slavonci te podržali nacionalni humanitarni projekt ‘Palčić gore!’. Na pisti su im se pridružile i Brevisice, jedan od najuspješnijih hrvatskih djevojačkih zborova. I brojni su posjetitelji sajma podržali male Palčiće kupnjom humanitarne srećke i tako pridonijeli podizanju svijesti o problemima nedonoščadi. Za frizuru i šminku VIP uzvanika i modela pobrinuli su se frizerski studio Mirror i Beauty centar Esenca.

Nakon što je inspirirao brojne buduće mladence u Slavoniji za organiziranje najljepšeg dana u životu, Sajam vjenčanja seli se u Split, u centar Mall of Split 21. i 22. siječnja te u Zagreb od 3. do 5. veljače u dvoranu Arena Zagreb.

Komentari