Ekskluzivna projekcija nove epizode hit serije “Zakon braće”

Održala se u kinu Europa u Zagrebu

FOX Networks Group organizirao je 5. travnja u Kinu Europa premijernu projekciju prve epizode legendarne serije Zakon braće za svoje poslovne partnere i brojne goste iz medijskog i marketinškog svijeta. Premijernu projekciju nisu propustili ni glumci Alan Katić, Anja Matković, Marija Škaričić te street-artist Slaven Kosanović Lunar i Ida Prester.

Sudionici ekskluzivnog screeninga (samo 24 sata nakon američke premijere) imali su priliku ponovno vidjeti najpoznatiju braću s televizijskih ekrana – Michaela Scofielda i Lincolna Burrowsa, koje će i u novim epizodama glumiti zvijezde Wentworth Miller i Dominic Purcell. Uz njih će se pojaviti i ostali originalni likovi koji su bili zaslužni za ogroman uspjeh serije – Sara (Sarah Wayne Callies), T-Bag (Robert Knepper), C-Note (Rockmond Dunbar) i Sucre (Amaury Nolasco).

Serija se počinje prikazivati od 6. travnja u 22:00 h na FOX kanalu  u devet novih nastavaka.

Ponosni sponzor cijelog serijala Zakona braće je HEP koji je prepoznao ogroman uspjeh i brand koji predstavlja serija, ali i mogućnosti koje pruža FOX Networks Group Hrvatska kroz svoje inovativne komunikacijske kanale.

Jako mi je drago što smo postali partneri sa FOX Networks Group Hrvatska na ovom globalnom projektu. Posebno mi je drago jer sam i sama veliki fan serije, te sam ju pratila otpočetka, a pogledavši novu epizodu na prijekciji u Kinu Europa, vjerujem kako nas čeka najuzbudljivija sezona do sada”, izjavila je Vlatka Kamenić Jagodić, direktorica Sektora za tržišnu i marketinšku strategiju HEP-a.

Nove epizode Zakona braće snimane su u Maroku, a radnja se odvija osam godina nakon navodne Michaelove smrti. Nakon što je bio dio najveće terorističke organizacije – ISIS, Michael odbija dalje surađivati s njima, te ga oni smjeste u zatvor u Jemenu. Lincoln i Sara otkrivaju kako je živ te dogovaraju plan i pripremaju tim koji će im pomoći u izvlačenju Michaela iz zatvora. T-Bag, C-Note i Sucre pristaju pomoći, no ovoga puta njihov je neprijatelj opasniji nego ijedan do sada.

Prva sezona Zakona braće osvojila je nagradu People’s Choice Awards za najbolju novu seriju, a osim toga osvojila je i brojne nominacije za ostale televizijske nagrade poput Zlatnog globusa, Emmy i Television Critics Association Awards. Osim glumačkih nagrada, uvodna glazba serije koju je napisao Ramin Djawadi, bila je također nominirana za nagradu Emmy 2006. godine. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring koji je također radio i na petoj sezoni.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.

Komentari