Europski trg u ruhu Storybook Lifestyle Teatra 18. i 19. rujna

Drugu godinu zaredom središte Zagreba postat će kulisa za manifestaciju koja slavi umijeće življenja! Europski trg će tijekom dva dana održavanja Storybook Lifestyle Teatra biti mjesto okupljanja onih koji umjetnost žive te onih koji u njoj uživaju

Storybook Lifesyle Teatar kreira prostor i vrijeme za promociju umjetničkog stvaralaštva i približava umjetnost u svim njenim izričajima posjetiteljima! Na Europskom trgu u Zagrebu nastupit će poznata glazbena imena, ali i performeri – akrobati, žongleri, klauni, pantomimičari, hoola hoop plesačice i štulaši… U petak će posjetitelji uživati u zanimljivom glazbenom izričaju kazališnog benda kazališta Kerempuh – Chishche Lishche, a u kasnim večernjim satima zaplesat će uz zvukove dobitnika Porina za Novog izvođača godine, benda Bang Bang. U večeri otvorenja manifestacije atmosferu će svojim nastupom zagrijati i posebni gosti – popularni rock bend Vatra. U subotu će pozornicom Storybook Lifestyle Teatra ‘zavladati’ bendovi Markiz i Radio Luksemburg, ali i finalisti Karlovačko RockOff festivala!

Storybook Teatar

Za one koji posebno uživaju u plesnoj umjetnosti Storybook Lifestyle Teatar u suradnji s Plesnim centrom Osmijeh na pozornicu dovodi plesni ansambl Black Angels, a svoje će umijeće u fantastičnom plesnom performansu prikazati i poznata &M Dance Company. U suradnji s kazalištem Kerempuh ova manifestacija ugostit će i predstavu za koju se traži ulaznica više – 5žena.com – s nekim od najcjenjenijih domaćih glumica.

Umjetnost je važno približiti i najmlađima pa će i za njih, baš kao i za odrasle posjetitelje, prijatelji projekta – Muzej suvremene umjetnosti te Pučko otvoreno učilište organizirati kreativne radionice. Dok oni uživaju u otkrivanju svojih talenata i stvaranju malih umjetničkih remek djela, odrasli će se zabaviti u gastro kutku uz kušanje delicija i finih vina iz ponude Sherry’s Wines & Bites. Delicije za one kojima je draža bavarska kuhinja i čaša piva osigurat će restoran Maximilian, sladokusci će svoj kutak pronaći u slatkoj kućici Magnolia slastica ili Mariola fritula, a oni koji se žele osvježiti zdravim napitkom pronaći će ga u smoothie baru Sokić…

Storybook Teatar

Partner projekta – Opel, na Europskom će trgu posjetiteljima predstaviti novi model automobila Opel Karl, dok će partner JYSK obilježiti proslavu svog 6.rođendana u Hrvatskoj bogatim prigodnim programom za najmlađe.

Grad Zagreb 19. rujna organizira Zagrebačku biciklijadu koja će svoj START imati u 10:00h također na Europskom trgu. Podjela startnih brojeva je u 08:00h, a CILJ je Prepuštovec. Svim biciklistima želimo s(p)retan dolazak na ciljnu točku i nakon zasluženog odmora, povratak u Zagreb, na Europski trg gdje će se opustiti uz bogati program događanja Storybook Lifestyle Teatra.

Preporučujemo

Komentari