Idiličan spoj tradicionalnog i modernog u nenadmašnim modnim vizijama

Neodoljivi bezvremenski modeli nove Replay footwear kolekcije

Replay footwear kolekcija za jesen/zimu 16./17. obuhvaća sve najbolje karakteristike branda koji spaja neprocjenjivo Replay naslijeđe s modernim elementima, karakterističnima za ljubiteljice gradskog asfalta i urbanog stila. Nova kolekcija za jesen/zimu izrađena je posebnom tehnikom od visokokvalitetnih materijala, tkanine i kože. Boje koje će dominirati ovom kolekcijom su siva, smeđa, plava te neizostavna crna. Kultni Replay komadi poput zanimljivih gležnjača odličan su izbor za ženu sa stavom koja bira bezvremenske komade koji se savršeno uklapaju u moderan stil života.

Replay mušakarac savršeno kombinira urbani i casual stil u kojem se osjeti sportski, aktivni utjecaj. Naglašena estetika, čiste linije i jedinstveni dizajn donose neodoljivu Replay footwear kolekciju koja objedinjuje najsuvremenija trendovska rješenja i nenadmašne modne vizije u jedinstveni footwear svijet. Temeljni komad prepoznatljive Replay baštine, svakako su ‘bajkerske’ čizme koje spremno prihvaćaju i najzahtjevnije izazove. Ove čizme čine vašu nogu stabilnom, zahvaljujući duploj metalnoj kopči na prednjem dijelu cipele i oko gležnja. Naravno, Replay je dizajnirao i novu kolekciju sportske obuće koju odlikuje minimalistički dizajn kombiniran s kožom visokog sjaja.

Nova Replay Replica Scatto linija donosi zanimljive modele sportski inspiriranih cipela koje spajaju tradicionalno i suvremeno s ciljem kreiranja casual footwear linije. ‘Scatto’ na uzbudljiv i inovativan način donosi odmak kada je riječ o korištenju boja i materijala pri čemu ostaje vjeran izvornom modelu. Konačno imamo tenisicu koja objedinjuje tradicionalnu stručnost izrade s naglašenom modnom kreativnošću.

Komentari