Inspirativni i snažni filmski uratci koji slave ljudsku mentalnu i fizičku povezanost

Tri video priče uvode nas u 'Be more human' priču i približavaju nam tu filozofiju brenda Reebok

Reebok, svjetski fitness lider, u najnovijoj kampanji ‘BE MORE HUMAN’ donosi ciklus inspirativnih i snažnih filmskih uradaka koji slave ljudsku mentalnu i fizičku povezanost.

Svi filmovi prikazuju značenje fizičke aktivnosti i napornog rada, a sve u cilju što zadovoljnijeg i aktivnijeg stila života. Nastavljajući svoju misiju, Reebok nastoji promijeniti svijest i percepciju te doživljaj samog fitnessa. Ovo je novi razvojni put ‘BE MORE HUMAN’ filozofije čiji je glavni motiv inspirirati i ohrabriti ljude kako bi postali boljom verzijom sebe, u mentalnom i fizičkom smislu.

Prvi u nizu, film je naziva ‘RUKE’. Inspirativan i pun simbolizma, kroz različite životne situacije govori o ljudskim pogreškama i bitkama zapisanima u našim ožiljcima i žuljevima. Prikazuje snagu svih onih koji, svakodnevno, pomiču granice izdržljivosti svoga tijela, s fokusom na ruke pune ozljeda koje su itekako vrijedne divljenja.

‘MAMA’ je druga emotivna i dirljiva priča o bliskost majke i kćeri. U trenutku kada djevojčica ulazi u majčinu garderobu i isprobava njezine cipele s visokom potpeticom, pronalazi stare Reebok Nano tenisice. Ona otkriva drugu stranu svoje majke. Tada započinje njeno divljenje i fasciniranost svojom majkom. Umjesto igranja s visokim potpeticama, djevojčica isprobava majčine tenisice u kojima otkriva jedan posve drugi, snažniji svijet.

Posljednji filmski uradak pod nazivom ‘SLIDE’ donosi priču o čovjeku čiji život ide nizbrdo. Želeći promjenu, on otkriva strasti trčanja i tako ponovo gradi vlastiti život. U trčanju pronalazi svrhu i zadovoljstvo, jer ga svaki novi korak čini boljim a svaka modrica i suza hrabrijim.

Komentari