Kako Andrea Andrassy kombinira Perwoll maramu by ELFS

Andrea Andrassy zablistala je u proljetnom izdanju s ELFS potpisom

Omiljeni modni dvojac ELFS, u suradnji s brendom Perwoll, lansirao je proljetni limited edition hit komad – maramu s printom. Savršeni modni dodatak koji odjevnim kombinacijama daje potpuno novi izgled dolazi u tirkiznoj boji s prepoznatljivim ELFS potpisom. Vječni klasik među modnim dodacima, ELFS marama prozračnog laganog materijala u živim bojama, daje dozu chica svakoj kombinaciji, a na koje se sve načine može nositi, isprobala je i Andrea Andrassy.

Limited Edition ELFS marama (1)

Andrea zna da se marama ne nosi samo oko vrata te je u svom prepoznatljivom stilu pokazala maštovite kombinacije. ELFS maramu ju iskoristila kao odličan ukras za kosu koji je njezinim kovrčama dao retro glam izgled. U nešto opuštenijoj varijanti, spremna za sezonu proljetnih glazbenih festivala, Andrea je, uz neizostavne traperice visokog struka, ELFS maramu iskoristila kao top.

Limited Edition ELFS marama (3)

A za obožavateljice modne klasike, odlučila se za svoj omiljeni business styling koji je ova hit marama učinila atraktivnim i modernim.

Limited Edition ELFS marama (4)

Neizostavni dio svake ženske garderobe ove je sezone dobio jedinstveni ELFS potpis, a limitirano izdanje dostupno je ekskluzivno od 31. ožujka do 13. travnja samo u BIPA trgovinama. Uz kupnju deterdženta Perwoll u pakiranju od 4 litre na poklon dolazi ELFS dizajnerska marama.

Limited Edition ELFS marama (5)

Komentari