Kako potaknuti suhu kožu na proizvodnju lipida?

Bogate i topive formule linije Nutrilogie obogaćene su biljnim uljima, karite maslacem i pčelinjim voskom kako bi koži pružili optimalnu količinu hranjivih tvari za izniman osjećaj ugode bez masnog učinka

Nedostatak vlage u okolini uzrokovan suhom klimom, prekomjernim grijanjem te niskim temperaturama potiču hlapljenje vode iz kože te tako izravno pridonose njezinom dodatnom isušivanju. Koži je tada potrebno cjelovito hranjivo djelovanje: trenutno umirivanje i dugotrajna obnova. Laboratoriji Vichy razvili su liniju proizvoda Nutrilogie, za njegu osjetljive suhe i vrlo suhe kože lica. Bogate i topive formule ove linije obogaćene su biljnim uljima, karite maslacem i pčelinjim voskom kako bi koži pružili optimalnu količinu hranjivih tvari za izniman osjećaj ugode bez masnog učinka. Nutrliogie formula dodatno je obogaćena hranjivim sastojkom Sphingo-lipid® koji pomaže kod obnove hidrolipidnog filma

KAKO POTAKNUTI SUHU KOŽU NA PROIZVODNJU LIPIDA

S problemom suhe kože najčešće se susrećemo u zimskim mjesecima, a neke osobe imaju suhu kožu tijekom cijele godine. Suhoj koži nedostaje međustaničnih LIPIDA pošto ih koža ne proizvodi dovoljno. Posljedica je zatezanje, ljuštenje, crvenilo, osjetljivost i propusnost kože te nedostatak vode. Površina je gruba i hrapava, a koža gubi sjaj. Vichyjevo rješenje za suhu kožu je linija NUTRILOGIE, intenzivne hranjive njege s patentiranim aktivnim sastojkom SPHINGO-LIPID® i tehnologijom oleosoma koja je osnova njene iznimno upijajuće i nemasne teksture. Patentirani hranjivi aktivni sastojak Sphingo-lipid®, sadržan u svim Nutrilogie njegama rezultat je 10-godišnjih istraživanja.

IDEALNA RJEŠENJA ZA SVE SUHE KOŽE

NUTRILOGIE 1 – Topiva i nemasna tekstura Nutrilogie 1 njege za suhu kožu iznimno se lako upija, dok obogaćena esencijalnim masnim kiselinama i biljnim uljima nudi cjelodnevni osjećaj ugode. Nanošenjem njege suha koža u trenu je umirena. Suhoća i zatezanje su ublaženi tijekom 24-satnog osjećaj ugode i elastičnosti. Suhoj se koži postupno vraća kvaliteta normalne kože.

2649_ntl_pot_50ml_140724_1

NUTRILOGIE 2 – Za trenutno umirivanje i dugotrajnu obnovu suhe i vrlo suhe kože lica. Ova njega obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu zahvaljujući 15 blagotvornih minerala, nudi 24-satnu hidrataciju za cjelodnevni osjećaj ugode i potpuno poštivanje kože. Bogata, topiva i nemasna formula Nutrilogie 2 obogaćena je biljnim uljima, karite maslacem i pčelinjim voskom te suhoj i vrlo suhoj koži daje optimalnu količinu hranjivih tvari i izniman osjećaj ugode tijekom cijeloga dana bez masnog učinka.

2649_ntl_pot_50ml_140724_2

Linija proizvoda Nutrilogie sadrži formule s koncentriranim hidratantnim i hranjivim tvarima: biljnim uljima, karite maslacem i pčelinjim voskom namijenjenim za suhu i vrlo suhu osjetljivu kožu. Vichyjevi stručnjaci koncentrat su spojili s aktivnom tvari Sphingo-lipide koja pomaže pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma. Koža je obnovljena već nakon prvog nanošenja, a na dodir je punija i mekša bez masnog učinka.

Preporučujemo

Komentari