Kloštranske mažoretkinje na Family Day-u na Bundeku

Nastup Kloštarskih mažoretkinja, osvajačica mnogih priznanja i zlatnih medalja na nacionalnim, europskim te svjetskim prvenstvima otvorit će program na našem Family Day-u na Bundeku

Kloštranske mažoretkinje djeluju već 19 godina. Godine 2003. Kloštranske mažoretkinje bile su jedan od suosnivača SMPTH – a (Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske) u čijem su članstvu i danas. Kroz ovih 19 godina imale su svoje uspone i padove, ali opet su ustale i sada aktivno vježbaju i sudjeluju na turnirima, smotrama u drugim manifestacijama. Ove godine su osvojile sve ukupno 20 medalja (14 zlatnih, 3 srebrne i 3 brončane medalje) u raznim kategorijama, te se tako sa šest koreografija kvalificirale na europsko prvenstvo koje će se održati 20. do 23. kolovoza u Brnu, u Češkoj.

kloštranske mažoretkinje

Već dugi niz godina nastupaju na nacionalnim, internacionalnim, europskim te svjetskim prvenstvima, gdje postižu i odlične rezultate. Na zadnjem turniru, internacionalnom festivalu mažoretkinja ‘Crystal baton’ koji se održao u Poreču, 17. svibnja, osvojile su 6 zlatnih medalja u raznim kategorijama, što je dokaz njihovog rada i uloženog truda. Ove sezone u svom sastavu imaju 30 djevojčica i djevojaka koje treniraju u skupini kadeta (mlađi i stariji), juniorskoj i seniorskoj skupini. Njihove trenerice su Štefica Gabud, Sandra Mlinac i Ana Levar.

kloštranske mažoretkinje

Više o Family day-u pročitajte ovdje!

Foto: Press

Komentari