Makeover glumice Ane Begić Tahiri u Poliklinici Bagatin

Glumica Ana Begić Tahiri, odlučila se riješiti viška kože na trbuhu koji joj je ostao nakon poroda. Iako je proteklih godina doista brinula o svome tijelu, višak kože koji je ostao predstavljao joj je veliki estetski problem

Na preporuku doktora Dinka Bagatina, a nakon pet godina intenzivnog razmišljanja, razgovora s prijateljima i poznanicima, informiranja i osluškivanja tuđih iskustava, odlučila se na jedino rješenje – kombinaciju zahvata abdominoplastike i VASERlipo ultrazvučne liposukcije.

Abdominoplastika zahvat je kojim se, nakon velikog povećanja tjelesne težine ili velikog gubitka iste, tretira jako opuštena koža i mišići na trbuhu. Pomoću ovog zahvata postiže se ravnija trbušna stijenka i uklanja se sav višak kože. VASERlipo ultrazvučna liposukcija pak, pomoću ultrazvučne energije, grije i topi masne stanice koje se potom lako isisavaju, točnije, uklanja se sav višak potkožnog masnog tkiva.

Priprema za sam zahvat započela je puno prije. Čak mjesec dana unaprijed Ana je prestala pušiti, a dva tjedna prije zakazanog termina svakodnevno je nosila steznik. Napravila je medicinsku analizu sastava tijela na SECA mBCA 515 uređaju, mjerenje obujma tijela na Styku 3D uređaju i pratila upute nutricionistice.

Oporavak nije bio lak, ali uz detaljnu edukaciju o svakoj etapi zahvati te fazi oporavka koja je prethodila, kao i konstantnoj raspoloživosti osoblja Poliklinike Bagatin, nije bilo nikakvih problema. Već nakon 3 tjedna od operacije, Ana se vratila svojim svakodnevnim aktivnostima i poslovnim obvezama. Rezultati? Rezultati su na očigled bili vidljivi odmah, a svakim danom oporavka sve su bolji i bolji. Dobivena je bolja kontura prsišta i trbušne stijenke, koja je sada savršeno ravna i čije je obujam manji za gotovo 20 centimetara. Postigla se i bolja kontura bokova te nova, savršena tjelesna figura. I sama Ana na kraju je poručila: ‘Ovo putovanje nije bilo lako, ali se isplatilo! Uz brigu i podršku cijelog tima Poliklinike Bagatin sve je bilo puno lakše, na čemu sam im beskrajno zahvalna. Hvala i doktoru Dinku Bagatinu na besprijekorno odrađenom zahvatu i činjenici da mi je ostvario moju najveću želju.’

ana-begic-tahiri_poslije

Ana je pravi primjer koliko oporavak nakon ovakva dva velika zahvata može biti lak i brz kada se pridržavate svih uputa vašeg liječnika i kirurga. Na nedavno održanoj premijeri predstave „Kako život“ u kojem igra jednu od glavnih uloga imali smo prilike vidjeti zadovoljstvo i samopouzdanje te novu figuru. Dokazala nam je da se uz jaku želju i disciplinu sve može – biti odlična i hvaljena glumica, savršena majka i supruga te uz sve to besprijekorno izgledati.

Komentari