Marc Jacobs parfemi za žene

Modna kuća Marc Jacobs u suradnji s kompanijom Coty lansira nova limitirana izdanja svojih parfema iz Daisy linije: originala Daisy iz 2007., osvježavajućeg Daisy Eau So Fresh iz 2011. i eteričnog Daisy Dream iz 2014. godine. Nove varijante dolaze u jarkim ružičastim bočicama kao Daisy Kiss, Daisy Eau So Fresh Kiss i Daisy Dream Kiss početkom 2017. godine.

Daisy Kiss kreirao je parfimer Richard Herpin iz kuće Firmenich. Cvjetno-voćna kompozicija na drveno-mošusnoj pozadini započinje spojem mednog pomela, soka od kajsije i ljubičice. Srce osmantusa, bijelog božura i ružičaste ruže popraćeno je bazom kedra, ambroxa i mošusa.

Dostupan je kao 50 ml Eau de Toilette.

Daisy Eau So Fresh Kiss potpisuje Olivier Cresp iz kuće Firmenich. Gornje note svježeg cvjetnog mirisa uključuju list mandarine, crni ribizl i ružičasti biber te prelaze u srce božura, cvijeta trešnje i ružičaste ruže. Baza završava kompoziciju notama bijelog drveća, sandalovine i ambroxa.

Dostupan je kao 75 ml Eau de Toilette.

Daisy Dream Kiss kreirala je parfimerka Amandine Marie iz kuće Firmenich. Miris je cvjetno-voćno-mošusni, a otvara se crnim ribizlom, grejpom i ananasom. Cvjetovi bijele frezije, jasmina i rabarbare naslonjeni su na bazu kedra, mošusa i ambroxa.

Dostupan je kao 50 ml Eau de Toilette.

 

 

Komentari