Modeli sezone domaćeg modnog diva po neodoljivo niskim cijenama

Talijanska koža visokog sjaja i vrhunske kvalitete dodatno naglašava suptilni minimalizam cijele kolekcije Guliver, koju ne smijete propustiti na aktualnim sniženjima

Svaka žena zna da je najbolji način potrošnje blagdanskih kalorija post-božićna kupovina uz fantastična sezonska sniženja. Guliver, hrvatski renomirani proizvođač modnih dodataka, za ‘sale shopping fitness’ pripremio je modele i cijene koji će vam razvući osmijeh, a pritom poštedjeti novčanik.

Seksi čizme iznad koljena efektno podižu svaki stajling, dok klasični modeli zrače rafiniranom elegancijom i osvajaju već dobro poznatom udobnošću. Guliver gležnjače vješto odaju suptilni hommage steampunk kulturi, s pročišćenim, pomalo vojničkim linijama i podebljanim potpeticama. Combat modeli naglašeni su kožnatim remenima i resicama, dok se klasične biker gležnjače vraćaju u verziji na vezanje. Trend Mary Jane i Oxford cipela nastavlja se i u nadolazećim modnim sezonama pa bi neizostavni dio vaše košarice na sniženju, trebali biti upravo Guliver modeli koji osvajaju šarmantnim detaljima poput vezica i naglašenih metalnih kopči koje klasičnom dizajnu daju retro look.

Cijene u galeriji u nastavku, odnose se na cijene na sniženju! 

Talijanska koža visokog sjaja i vrhunske kvalitete dodatno naglašava suptilni minimalizam cijele kolekcije koju ne smijete propustiti na aktualnim sniženjima.

Komentari