Modni dvojac ELFS najavljuje veliku samostalnu reviju

Story vam predstavlja suradnju ELFS-a i Udruge " RTL pomaže djeci"

Nakon više od 12 godina djelovanja na domaćoj modnoj sceni, dizajnerski dvojac Aleksandrar Šekuljica i Ivan Tandarić koji stoje iza brenda ELFS, najavljuju pravi modni spektakl.

Prvom velikom revijom u samostalnoj produkciji predstavit će žensku i mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2017. u Muzeju automobila Ferdinand Budicki u četvrtak, 2. ožujka u 20 sati.

Ovaj je popularni dvojac oduvijek pomicao granice, a prepoznatljivi zabavni show, razrađen do najsitnijih detalja, ove će godine imati i humanitarnu notu. Naime, udruga “RTL pomaže djeci” ove godine slavi 10 godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje upravo suradnjom s ELFS-ima. Tako će svi koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.

 

 

Kolekcija za toplije doba godine bazirana je na nosivim komadima uz praktične detalje poput naočala, modnog nakita i tenisica, a reviju će nositi atraktivne domaće manekenke i manekeni.

Pokrovitelji prve samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić koji će se pridružiti na pisti s novom generacijom Mercedes-Benz E-klase, zatim Nivea koja donosi dodatni retro prizvuk svojom linijom Hairmilk proizvoda za njegu kose te Teta Violeta čiji su Limited Edition Pure Love i Sweet Impulse omekšivači osmišljeni kao luksuzan tretman za omiljene komade odjeće te ih preporučuje ELFS. Tu su još i Jana Kolagen Beauty, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Komentari