Najbolje komade za sporty chic outfit ima Liu Jo!

Sportska modna priča u Liu Jo režiji

Kada nisu na crvenom tepihu, zvijezde posebno puno pažnje posvećuju sporty chic izgledu. Za sate joge, za prikupljanje pozitivne energije zahvaljujući pilatesu ili pri jednostavnom odlasku u teretanu važno je izgledati dobro. Najvažnije od svega je osloboditi misli te uživati u benefitima zdravog vježbanja. Međutim, kada je u pitanju moda i fashion komponenta, ništa nije prepušteno slučaju: bili vi u celebrity krugovima ili ne, potrebna Vam je kvalitetna te istovremeno modno dominantna odjeća za vježbanje.

Liu Jo Sport kolekcija za SS17 sezonu fokusirana je na udobnim, easy-chic, ali istovremeno raznolikim komadima koji klasičnom sportskom outfitu daju ženstvenu dozu.

Essential, Delicate, Energy, Black & White Active glavne su teme ove sezone. Od basic izdanja do nešto romantičnije verzije kroz bezvremensku klasiku u crnoj i bijeloj varijanti.

Liu Jo, ove sezone, dopušta bojama da igraju glavnu ulogu, a paleta boja se proteže od sive, preko crvene, roze, boje fuksije do tamnijih tonova.

Kada je riječ o materijalima i uzorcima, izbor je zaista širok, ima tu svega od točastih uzoraka, šljokica, mrežastih elemenata, čipke do floralnog printa i mornarskih insertacija.

Uz Liu Jo vježbajte sa stilom!

Komentari