Najfiniji proizvodi od eko đumbira u Harissi

U zagrebačkoj trgovini čajeva i začina Harissa možete pronaći bogati izbor proizvoda od eko đumbira renomiranog proizvođača The Ginger People

Bomboni od đumbira s kavom, mekane karamele s kikirikijem ili originalni, ljuti bomboni; ušećerene kockice baby đumbira; čisti sok od đumbira; džem; Soother i energGizer sokovi novosti su u ponudi popularne linije proizvoda od najboljeg eko đumbira – The Ginger People koju možete pronaći u zagrebačkoj trgovini čajeva i začina Harissa.

Već više od trideset godine, The Giner People posvećeni su edukaciji i promociji đumbira i njegovog blagotvornog djelovanja na čovjeka. Njihovi proizvodi isključivo sadrže najbolji đumbir iz eko uzgoja, a izuzetno su ponosni na svoju široku paletu inovativnih proizvoda.

Tako sada u Harissi možete pronaći najprodavanije bombone od đumbira na američkom tržištu – Gin Gins originalne, ljute bombone; Gin Gins ljute kavene bombone koji svojim okusom podsjećaju na šalicu vruće kave ili Gin Gins mekane karamele s kikirikijem obogaćene prstohvatom svježeg đumbira. Kada vam ‘padne šećer’ ili vam je potrebno osvježenje za duh i tijelo, posegnite za jednim od ovih odličnih bombona. (Svi bomboni su 12,58kn)

Ako ste veliki ljubitelj đumbira, ne propustite probati ušećerene kockice baby đumbira (22,59kn) koji potječe iz provincije Fuji na jugu Kine gdje sve već stotinama godina uzgaja najčišći, eko đumbir na svijetu. Stoga svaka kockica ovog proizvoda nije samo vrhunska delikatesa nego i kockica tradicije i povijesti.

Oni koji paze na kvalitetu prehrane i redovito čiste svoj organizam od toksina, razveselit će vijest da nam iz The Ginger People šalju i tri vrhunska soka od đumbira: 100% čisti sok đumbira (45,94kn) koji je idealan dodatak raznim detox napitcima, a može se koristiti kao dodatak raznim jelima, te Ginger Soother (19,78kn) – eliksir od peruanskog đumbira sa sokom limuna i dodatkom meda koji smiruje probavu, te Ginger energizer (19,78kn) – sok koji je pun prirodne energije iz najboljeg đumbira s dodatkom jabučnog soka. Ovi sokovi su idealni za jutarnje buđenje i zagrijavanje organizma prije napornog radnog dana.

A kao ‘šećer na kraju’, zasladite se marmeladom od đumbira (34,28kn) koja će vas oduševiti svojim okusom, ali će postati i nezamjenjiv sastojak u vašoj kuhinji jer se odlično slaže sa slanim i slatkim jelima. Tako je, primjerice, možete koristiti kao dodatak u fili za pitu od jabuka, umiješati u sladoled od vanilije ili koristiti kao mirisni dodatak slasticama od mrkve. Jednako tako odlično služi kao glazura pečenoj piletini ili svinjetini, umak za bademe ili indijske oraščiće te proljetne rolice, ali i vrhunski sir.

Odabrali smo surađivati samo s vrhunskim proizvođačima čija tradicija proizvodnje jamči kvalitetu. Ponosni smo, stoga, da su The Ginger People proizvodi, jedni od najnagrađivanijih za svoju kvalitetu i inovativnost, te lider na američkom tržištu, od sada dio i Harissa ponude.

Foto: Press

Preporučujemo

Komentari