Najpoželjnije torbe proljetne sezone

Megan Irwin pozirala je s torbama iz nove kolekcije brenda Guess

New York, NY – Ove sezone, GUESS predstavlja accessories kampanju snimljenu na neodoljivim lokacijama prekrasnog Malibu-a. Paul Marciano, glavni kreativni direktor ovog globalno poznatog brenda, još jednom prikazuje sofisticiranu Guess umjetnost, koja je ujedinjena sa snagama renomiranog modnog fotografa Christiana Ferrettija. Megan Irwin odlično nosi najpoželjnije torbe proljetne sezone.

Nova Guess accessories kolekcija donosi zanimljiv asortiman torbi te obuhvaća gotovo sve modele i dimenzije – od elegantnijih večernjih torbica do klasični torbi za poslovne prigode, ali i nešto otkačenijih modela koji privlače pažnju.

Ruksaci i ove sezone vladaju modnim svijetom, stoga Guess predstavlja modele u klasičnoj crnoj, ali i elegantnoj bijeloj boji. Proljetnom sezonom vladaju i zanimljivi uzorci, ali i široka paleta boja koja donosi nijanse žute, plave, crvene te neizostavne crne i bijele. Velika ponuda raznolikih torbi i modela na jedno rame, nevjerojatno je laka za kombiniranje te upotpunjuje svaki stil. Riječ je o torbama koje su tako lake za nošenje da ih jednostavno morate voljeti!

Footwear kolekcija donosi široki izbor, od jednostavnih tenisica do nešto elegantnijih komada obuće.

Komentari