Najudobnije haljine koje ćete željeti nositi ove sezone

Prozirni i predimenzionirani modeli, elegantne haljine na vezanje te rupičasti strukturirani detalji krase novu kolekciju brenda LuLu Couture koji je i ove jeseni zadržao karakteristike svojih dosadašnjih kolekcija. Udobnost, vrhunski materijali i odmjereni glamur odlike su komada stvorenih za jesensko-zimski stil samosvjesne, moderne žene, a ovaj mladi hrvatski Ǯready-to-wearǯ modni brend uskoro otvara i svoju prvu 'flagship' trgovinu u Zagrebu

Trendovi sezone

Zaštitni znak LuLu Couture pre-fall 2016 su haljine, voluminozne i chic, kroja ukrašenog prepoznatljivim ‘LuLu’ volanom ili definiranog vezanjem oko struka ili vrata haljine. Materijali koji definiraju kolekciju su vrhunski pamuk, traper, viskoza, til te ‘scuba’ mrežasti umeci dok je kod kolorita LuLu Couture ostao vjeran jesenskim klasicima – crnoj, bijeloj i sivoj boji uz dodatke višnje i boje vina te plave i japansko-crvene boje na pojedinim modelima kuće.

lulu5

Ovogodišnji trendovi sezone, predimenzionirani modeli majica i haljina, prozirne te haljine na vezanje zastupljeni su u ovoj kolekciji brenda pod imenima haljina Marzia, Tena te Matea i Tia dok su LuLu Couture klasici Ella i Jana osvježeni novim bojama i materijalima volana. Novost ove kolekcije su i suknje od ‘scuba’ mrežastog materijala, odlično uparene sa predimenzioniranim crnim ‘sweatshirtom’ Felpa. LuLu novosti u sezoni jesen/Zima 2016. Ljubiteljice ovog modernog hrvatskog modnog brenda zanimati će vijest da je upravo pri završetku sa uređenjem i prva, eksluzivna LuLu Couture flagship trgovina u Zagrebu.

lulu6

Trgovina s adresom u Gundulićevoj 3 otvara se krajem rujna, a vijest će biti objavljena prvo na web-stranici www.lulucouture.eu kao društvenim mrežama brenda. Trgovina će nuditi najveću i najbolju ponudu svih modela i veličina kao i ekskluzivne linije. Online shopping LuLu Couture od travnja sve svoje kolekcije nudi i online, na internetskoj adresi www.lulucouture.eu, gdje vas osim nove kolekcije očekuju i sniženja prijašnjih te vikend akcije i mnoge promotivne pogodnosti za kupce. LuLu Couture trenutno možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: LuLu Couture Showroom (Ilica 15/1, Zagreb), Class ZD (Široka Ulica 5, Zadar), LuLu&Brands Concept Store (Ulica Fausta Vrančića 10, Šibenik) te Bellevue Boutique modnoj trgovini hotela Bellevue (Čikat 9, Mali Lošinj) Dodatne informacije o kolekcijama i brendu potražite na www.lulucouture.eu, te facebook i instagram stranici brenda.

lulu7

Komentari