Neraskidiva veze Indire i Planet Obuće

Uvijek nasmijana, energična i glamurozna Indira i ove se sezone odlučila zakoračiti u proljeće u novim modelima obuće iz Planet Obuće, najvećeg hrvatskog maloprodajnog lanca obuće

Shodno tome, Indira je kao prava ovisnica o cipelama ovih dana ponovno pozirala u omiljenim modelima obuće, a prilikom snimanja kampanje od nekih se modela nije mogla odvojiti, pa je tako pronašla nekolicinu štikli za sebe privatno, kao i za koncerte, te ih je odmah ponijela sa sobom doma.

Novi modeli iz Planet Obuće idealno su se stopili s Indirinom pozitivnom energijom i dinamičnošću, a besprijekoran modni stil u sezoni proljeće- ljeto 2016. naglasit će nekoliko top modela: visoke potpetice s resicama i u upečatljivim bojama, lakirane i otmjene loaferice sa snažno zašiljenom špicom, trendi obuća zlatnog i metalik sjaja, casual sportska cipela urbanog dizajna, te balerinke u pastelnim bojama i s raznim dodacima.

Proljetna kampanja Planet Obuće i Indire snimljena je pod budnim okom fotografa Danijela Galića, dok je za styling bio zadužen dobro poznat tim – modna stilistica Iva Gradišer, vizažistica Lada Mitrašinović, a frizuru potpisuje frizerski salon Renata Institut.

Modeli Planet Obuće za sezonu proljeće/ljeto 2016. mogu se već pronaći u svim prodavaonicama Planet Obuće, Svijet Obuće i Planike, i na web shopu Planet Obuće.

Planet Obuća – testirano korakom!

Komentari