Nivea savjeti za hidrataciju kože iznutra i izvana

Tijekom izlaganja suncu naša koža gubi određeni postotak vode stoga ju je potrebno zaštititi izvana i iznutra. Izvana posegnite za dobro hidratizirajućim proizvodima za sunčanje, poput NIVEA SUN Protect & Moisture proizvoda, a za njegu i zaštitu iznutra pijte dovoljno tekućine tijekom dana, uvrstite sezonsko voće i povrće na ljetni meni te izbjegavate tešku i prezasoljenu hranu

Ljeto nam se vratilo! Sunce, visoke temperature i predivno vrijeme pozivaju na zabavu na otvorenom, roštiljanje s prijateljima ili ugodnu šetnju prirodom. Sunčeva svjetlost odlično djeluje na duh i tijelo, jača naš imunološki sustav, daje nam više energije, opskrbljuje nas vitaminom D i čini nas sretnijima. No, uživanje u suncu znači i izlaganje UV zrakama koje smanjuju razinu vlažnosti kože što ju čini suhom, zategnutom i grubom.

Nivea

Kako bi koža ostala nježna i meka te kako bi joj se osigurala dovoljna hidratacija tijekom izlaganja suncu NIVEA je usavršila formulu NIVEA SUN Protect & Moisture linije hidratantnih proizvoda za zaštitu od sunca. “Htjeli smo da naši proizvodi za zaštitu od sunca budu još bolji u učinkovitoj zaštiti kože jer trebaju osigurati i njegu tijekom sunčanja”, rekao je dr. Dominik Göddertz iz Odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Nova vodootporna formula NIVEA Sun Protect & Moisture linije jača prirodnu zaštitnu barijeru kože, pruža dugotrajnu i dubinsku 24-satnu hidrataciju te sadrži visokoučinkovite UVA i UVB filtre. Hidratantni sastojci pantenol i glicerin smiruju nadraženu kožu, štite ju i održavaju razinu hidratacije koja je koži potrebna za vrijeme boravka na suncu.

NIVEA SUN Protect & Moisture linija

Nivea

NIVEA SUN Protect & Moisture hidratantni losion za sunčanje
Njegujuća formula temeljena na naprednoj NIVEA SUN stručnosti na području zaštite od sunca štiti od štetnih UV-zraka i pruža temeljitu i dugotrajnu hidrataciju. Učinkoviti sustav UVA/UVB-filtera pruža trenutnu i pouzdanu zaštitu od sunca. Praktičan proizvod za cijelu obitelj. Za njegujući i ugodan osjećaj na koži i 24-satnu zaštitu od dehidracije kože.

NIVEA Sun Protect & Moisture hidratantni sprej za sunčanje

Nivea
Hidratantna formula kombinira naprednu NIVEA SUN stručnost na području zaštite od sunca s pouzdanom NIVEA njegom za meku i zaštićenu kožu. Učinkoviti sustav UVA/UVB-filtera cijeloj obitelji pruža trenutnu i pouzdanu zaštitu od sunca.

NIVEA SAVJETI ZA HIDRATACIJU KOŽE IZNUTRA I IZVANA

Čak 90 posto ljudskog tijela zapravo je voda, pa je hidratacija važna za normalno funkcioniranje cijelog tijela – pomaže tijelu da upije nutrijente i eliminira toksine, pomaže u održavanju pH ravnoteže, pomaže kod prevencije bubrežnog kamenca, urinarnih infekcija i poboljšanja probave. Tijekom izlaganja suncu naša koža gubi određeni postotak vode stoga ju je potrebno zaštititi izvana i iznutra. Izvana posegnite za dobro hidratizirajućim proizvodima za sunčanje, poput NIVEA SUN Protect & Moisture proizvoda, a za njegu i zaštitu iznutra pijte dovoljno tekućine tijekom dana, uvrstite sezonsko voće i povrće na ljetni meni te izbjegavate tešku i prezasoljenu hranu. Također, najviše pažnje posvetite licu, rukama, vratu i stopalima jer su oni najizloženiji suncu. Ne zaboravite na hidrataciju kože i nakon izlaganja suncu. Pravilnom zaštitom i hidratacijom vaša koža izgledat će sjajno i zdravo, a s obzirom na to da koža pamti bit će vam zahvalna u budućnosti.

Komentari