Obiteljski dan na Bundeku!

Nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, cjelodnevna zabava na 'napuhancima', nastupi mađioničara, znanstvene radionice, crtaonice, interaktivne igre za roditelje i djecu, predavanja i još mnogo toga, čeka vas u subotu 30 svibnja, u sklopu Family dayja na Bundeku

Uz voditeljsku palicu Ide Prester i Marijane Batinić, Bundek će na dijelu kod kružnog toka i dječjeg igrališta, od 10 do 16 sati biti najzabavnije mjesto u gradu i to za čitavu obitelj. Roditelji, bake, djedovi, tete, svi ste dobrodošli iskoristiti lijepo vrijeme i kvalitetno provesti dan. Sve radionice i sadržaji su besplatni.

U punktu ‘Dnevni boravak’ ne propustite se besplatno profesionalno fotografirati za vaš obiteljski portret i dobiti sve detaljne informacije o eventu.

Velika zabava za najmlađe bit će u korneru ‘Dječja soba’ gdje za dječji uzrast od dvije do osam godina, posjetitelje očekuje sportsko kreativni sadržaj, bojanje i izrada obiteljskog stabla, facepainting, znanstvene radionice otkrivanja DNA i prave boje lišća. Policijska uprava zagrebačka održat će interaktivno predavanje i program po nazivom ‘Stani. Gledaj, Slušaj.’. Svi posjetitelji imat će priliku družiti se s policajcima kao prijateljima pomagačima i sudjelovati u zabavnom edukativnom programu.

Nastup Kloštarskih mažoretkinja, osvajačica mnogih priznanja i zlatnih medalja na nacionalnim, europskim te svjetskim prvenstvima otvorit će program, a nastup dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki rasplesat će i raspjevati sve posjetitelje svojim odličnim programom.

Od plesnih nastupa tu je još i točka u vintage duhu, nastup kluba Back to Swing te onaj plesnog centra Osmijeh i ansambla Black Angels.

Za sve mame i one koji se brinu o zdravoj prehrani, nutricionistički centar Definicija hrane i nutricionistice Karmen Matković-Melki i Tena Niseteo održat će radionicu na temu Pravilna prehrana za male i velike.

Događaj će imati i humanitarnu notu, jer prihodi od prodaje časopisa Adrije Medije Zagreb kao što su ‘Moj lijepi vrt’, ‘Moj stan’, ‘Lijepa&Aktivna’ i mnogih drugih idu u humanitarne svrhe za rad udruge Crveni nosovi.

Sve ovo, nadamo se, odlična je pozivnica da se u subotu 30. svibnja obiteljski uputite na Bundek.

raspored Family day

Foto: AMZ

Komentari