Odaberite najbolji styling s modnim stilistom i osvojite bon za šoping u Mall of Split

Pozivamo posjetitelje centra Mall of Split da se prijave na kreativni natječaj Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split!

Dođite na rođendansku proslavu centra Mall of Split od 3. do 5. ožujka 2017. godine i uživajte u bogatom zabavnom programu – koncertima pjevačkih zvijezda, nastupima dječjih zborova i plesnih skupina, humanitarnoj tomboli – te sudjelujte u kreativnom natječaju Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split!

Kreativni natječaj Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split!

Pozivamo posjetitelje centra Mall of Split da se prijave na kreativni natječaj Odaberi najbolji styling s modnim stilistom i osvoji bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split! Ispunite i pošaljite elektronsku prijavnicu te što kreativnije odgovorite na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati styling s modnim stilistom i osvojiti bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split? do četvrtka, 02. ožujka 2017. godine. Četiri natjecateljice s najkreativnijim odgovorima odabrat će styling s modnim stilistom u centru Mall of Split, 5. ožujka 2017. godine. Natjecateljica s najboljim stylingom po izboru žirija osvojit će bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split, a preostale tri natjecateljice osvojit će bon od 500 kuna za shopping u centru Mall of Split.

Elektronska prijavnica nalazi se ovdje. Sretno!

Natjecanje u odabiru najboljeg stylinga odvija se u centru Mall of Split 5. ožujka 2017. godine, pri čemu će svakoj od četiri natjecateljice biti dodijeljen jedan modni stilist. Modni stilist s dodijeljenom natjecateljicom obilazi određene trgovine u centru Mall of Split te odabire jedan styling i odjevne artikle koje natjecateljica odijeva i predstavlja stručnom žiriju na pozornici u centru Mall of Split. Stručni žiri odabire jednu od četiri natjecateljice s najboljim stylingom koja osvaja bon od 2000 kuna za shopping u centru Mall of Split, a preostale tri natjecateljice osvajaju bon od 500 kuna za shopping u centru Mall of Split. Sve četiri natjecateljice obvezne su s modnim stilistima vratiti neoštećene odjevne artikle u trgovine centra iz kojih su odjevni artikli posuđeni.

Više o pravilima Kreativnog natječaja saznajte ovdje. Sretno!

Komentari