Omiljeni modni dodatak odsad stanuje u kupaonici

Električna četkica Philips Sonicare DiamondClean

Da ispravno odabrani modni dodaci mogu spasiti baš svaku odjevnu kombinaciju znaju svi oni kojima stil nije samo pojam u rječniku. No, oni su se odavno preselili iz ormara u sve ostale životne prostorije i situacije, a s pojavom moderne tehnologije pronalazimo ih i na najneočekivanijim mjestima. Pitate se gdje? Ove sezone odgovor se krije u vašoj kupaonici – posebno mjesto među najpoželjnijim modnim dodacima zauzima inovativna Philips Sonicare električna četkica koja će vaš osmijeh pretvoriti u zdravi, zavodljivo bijeli, baš onakav kakvim se ponose najveće holivudske zvijezde.

Philips Sonicare četkicu – osjetite razliku u čišćenju zubi

Glavu četkice pokreće sonična tehnologija sa 62 000 pokreta minuti koji usmjeravaju tekućinu duboko u međuzubni prostor i uzduž linije desni. Ova četkica uklanja 7 puta više plaka sa zuba od manualnih četkica, drugim riječima, 700% je učinkovitija od tradicionalne četkice. Jedinstveni pokreti glave četkice stvaraju dinamično fluidno djelovanje koje usmjerava tekućinu duboko u međuzubni prostor čisteći teško dostupan prostor vlaknima četkice. U prilog visokoj učinkovitosti govori i istraživanje da su četkice Philips Sonicare prvi izbor  stomatologa diljem svijeta kad su u pitanju sonične četkice.

slikacetkice

DiamondClean električna je četkica sa stilom

DiamondClean je najluksuzniji model četkica Philips Sonicare koji pruža sveobuhvatni pristup oralnoj higijeni. Dovoljno je reći i da najpoželjniji gadget i modni dodatak za nju i njega odsad stanuje u kupaonici. Ne samo naprednom soničnom tehnologijom, DiamondClean privlači pažnju i svojim elegantnim linijama, modernim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim bojama među kojima možete odabrati onu koja najbolje ocrtava vaš stil.

cetkice

Sa svojih 5 načina rada zadovoljava potrebe i osoba sa osjetljivijim desnima kao i one kojima su prioritet bjelji zubi. Ovisno o učinku koji želite postići možete birati između ovih 5 načina rada koje odlikuju različite vibracije i amplitude pokreta kako bi se u potpunosti prilagodile vašim potrebama: Clean/čišćenje, Gum Care/njega desni, Polish/poliranje, Sensitive/osjetljivo te White/izbjeljivanje. Tražite još? Philips Sonicare DiamondClean je i najbolji suputnik kojeg ćete imati na putovanjima, zahvaljujući svojoj dodatnoj opremi. Uz četkicu dolaze i dodatne glave četkice, indukcijski punjač, elegantna čaša, putni etui koji je ujedno punjač preko USB priključka te USB kabel i USB punjač.

cetkicalaptop

Nakon svega, sasvim je jasno da vam ostaje samo ona slatka briga – za koji osmijeh ćete se odlučiti danas? Širok, blistav, iskren, zarazan, zavodljiv, srdačan… Jer zdravi bijeli zubi više nisu vaša briga – tu uskače inovativna električna četkica Philips Sonicare DiamondClean koja će vam, zahvaljujući soničnoj tehnologiji, omogućiti da o svojim zubima brinete pravilno i besprijekorno, ujedno jednostavnije i s više stila. Jeste li spremni?

Philips Sonicare proizvode možete pronaći u Elipso dućanima i na www.sonicare.hr.

Advertisement

Komentari