Orijentalni elementi kao ključ inspiracije za jesensku modnu igru

Argentinska ljepotica, Belén Rodriguez, zvijezda je nove Marciano jesenske kampanje

Moderna holivudska lokacija poslužila je kao očaravajuća kulisa kampanje, dok je renomirani talijanski fotograf Joseph Cardo ovjekovječio Belén Rodriguez kao istinsku Guess djevojku koja nosi najpoželjnije trendove nove sezone. Redateljska palica kreativnog direktora, Paula Marciana, uspjela je prikazati sofisticiranost i eleganciju zahvaljujući senzualnim pozama argentinskog modela.

marciano-fw16_-adv-campaign-for-pr-use_belen-rodriguez_2

Marciano kolekcija za jesen/zimu 2016. inspiraciju pronalazi u orijentalnoj kulturi, reinterpretiranoj u igri suvremenog kontrasta koja rezultira bogatim outfitima izrađenim od laganog spoja zanimljivih komada.

marciano-fw16_-adv-campaign-for-pr-use_belen-rodriguez_1

Glamurozni lagani i sjajni materijali poput satena, korišteni su za haljine i topiće, koji u kombinaciji s tradicionalno ‘muškim’ načinom krojenja daju zanimljiv štih kolekciji. Jarke boje ili minimalističke siluete poigravaju se kolekcijom dajući zanimljivu dozu kontrastnih elemenata te alternativu svakodnevnim casual kombinacijama. Nova kolekcija nudi dramatičnu ženstvenost koja se odražava u orijentalnim elementima poput orhideja.

marciano-fw16_-adv-campaign-for-pr-use_belen-rodriguez_5

Nove orijentalne vibracije prožimaju raskošan dizajn Marciano kolekcije, što je posebno zanimljivo na komadima inspiriranima kimonima, tunikama i remenjem pružajući autentičan osjećaj istočne sofisticiranosti koja ispisuje snažnu osobnost te daje egzotično zavodljivu kolekciju.

marciano-fw16_-adv-campaign-for-pr-use_belen-rodriguez_3

Noćno nebo obasuto zvijezdama inspiracija je za glossy večernje outfite. Naglašene šljokice i sjajni detalji siguran su odabir za plesni podij.

Komentari