Philips Lumea Prestige predstavljen u StorySupercafféu!

Održano je predstavljanje novog uređaja, koji je svojom inovativnom tehnologijom oduševio sve uzvanike

Philips Lumea Prestige, inovativni uređaj koji koristi dokazano novu učinkovitu tehnologiju, tzv. intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL – Intense Pulsed Light) u vrlo kratko vrijeme postao je omiljen beauty proizvod brojnih žena u Hrvatskoj koje sanjaju o nježnoj i glatkoj koži bez neželjenih dlačica.

Tvrtka Philips i portal cosmopolitan.hr osmislili su kreativni natječaj Osjeti slobodu uz Philips Lumeu koji je trajao od 21. travnja do 5. svibnja i u sklopu kojeg su svi čitatelji imali priliku što kreativnije odgovoriti na pitanje Što za tebe znači biti slobodna? te osvojiti novi uređaj. Autorica najkreativnijeg odgovora Petra Knežević iz Osijeka osvojila je Philips Lumea Prestige uređaj i mogućnost pisanja recenzije uređaja za portal cosmopolitan.hr i print izdanje magazina Cosmopolitan. Dobitnica i još 10 čitateljica koje su po izboru tvtke Philips i redakcije portala cosmopolitan.hr bile najkreativnije, imale su čast biti na predstavljanju novog uređaja u StorySupercafféu i osvojiti utješnu nagradu Philips HP6393, trimer za dotjerivanje. Sanja Augustinović marketing stručnjakinja iz Philipsa održala je uvodnu riječ o novome Philips Lumea Prestige aparatu te je dodijelila nagrade svim djevojkama koje su sudjelovale u natječaju. Također je istakula kako je Philips Lumea Prestige pametni uređaj za epilaciju koji radi na principu pulsirajućeg svjetla visokog intenziteta bezbolno i ugodno rješenje za uklanjanje dlačica na području nogu, ispod pazuha, na području lica i bikini zone. Philips Lumea emitira nježne svjetlosne impulse koji se primjenjuju na korijen dlačica te sprječavaju njihov ponovni rast. Svega tri tretmana potrebna su za čak 92 posto manje dlačica, a kako bi se postigli najbolji rezultati, preporuča se četiri do pet tretmana svaka dva tjedna, nakon čega bi trebalo ponavljati tretman svakih četiri do osam tjedana.

Glavna urednica magazina Cosmopolitan Aleksandra Orlić na predstavljanju je podijelila sa sudionicama svoje iskustvo o novome Philips uređaju, a kao šećer na kraju, par riječi istaknula je i Philipsova amabasadorica i plus size model Lucija Lugomer, dok je voditeljska palica cijelog događanja pripala radijskoj voditeljici Katarini Moškatelo.

Komentari