Plesni centar Osmijeh i ansambl Black Angels na Family day-u

Na Family day-u koji će se 30. svibnja održati na Bundeku, nastupit će i Plesni centar Osmijeh i ansambl Black Angels o kojima štošta možete doznati u tekstu u nastavku

Plesni centar Osmijeh umjetnička je organizacija koja je osnovana 1998. godine, a osnivač i umjetnički voditelj je Ivana Mavrin, profesorica psihologije, koreograf i plesni pedagog. Cilj im je educirati djecu i mlade u raznim suvremenim plesnim tehnikama i stilovima na jedinstven način kroz poticanje kreativnosti i jačanje samopouzdanja.

Od plesnih stilova i tehnika djeca i mladi mogu učiti: Jazz dance, Hip hop, Break dance, Ritmiku i balet, Kreativni ples, Theatre jazz, MTV dance, Jazz funk, Contemporary jazz, Plesnu tehniku i sudjelovati na vikend radionicama domaćih i stranih poznatih plesača, pedagoga, koreografa i glumaca.

Programi Plesnog centra Osmijeh obuhvaćaju puno više od samih koreografija i plesnih tehnika. Osim plesno-umjetničkog obuhvaćaju i kreativni pedagoško-psihološki program koji je vrlo bitan kod razvoja djece i mladih. Svake godine organiziraju po pet plesnih produkcija u kazalištima grada Zagreba, nastupaju na festivalima (Treps, Dani Silvije Hercigonje, Cest is the best, Požeški plesokaz, Budućnost u nama…), na humanitarnim produkcijama (RTL pomaže djeci, Budi mi prijatelj, Pomozimo Nikoli…), na televiziji (Nulti sat, Veliki odmor, HRT 2…), ali i surađuju s plesnim centrima u Italiji i Grčkoj. Članovi plesnog centra već četiri godine nastupaju u Italiji na predstavama u kazalištu u Milanu ‘Teatro Fontane’. Plesni centar Osmijeh i ansambl Black Angels do sada su na različitim plesnim natjecanjima osvojili 21 zlatnu medalju, tri srebrne i dvije brončane medalje.

Foto: Mirko Janković

Komentari