PLIVA obilježila Svjetski dan zdravlja

Pripremila je infografiku s pregledom određenih zdravstvenih problema

Ovogodišnjim Svjetskim danom zdravlja obilježava se osnivanje Svjetske zdravstvene organizacije i podiže svijest o određenim zdravstvenim temama, a slogan glasi: “Pričajmo o depresiji”.

PLIVA, najveća farmaceutska kompanija u Jugoistočnoj Europi, povodom obilježavanja ovog važnog dana pripremila je infografiku s pregledom određenih zdravstvenih problema. Osim informacija o depresiji, infografika pruža korisne pojedinosti o drugim bolestima kao što su alergije, dijabetes, kardiovaskularna oboljenja, multipla skleroza, Parkinsonova bolest i demencija.

PLIVA je kontinuirano usredotočena na podizanje razine svijesti građana o tome što svaki pojedinac i društvo u cjelini mogu učiniti za očuvanje kvalitete života i prevenciju nastanka pojedinih bolesti.

Gotovo 2.300 PLIVINIH stručnjaka svakodnevno daje doprinos brizi o zdravlju milijuna ljudi diljem svijeta koji koriste PLIVINE lijekove i nastoji poboljšati njihovu kvalitetu života i zaštitu zdravlja.

Svojim ulaganjima u različite projekte čiji je cilj edukacija o zdravlju PLIVA postavlja nove standarde društveno odgovornog poslovanja.

Komentari