Polaznici Outdoor Men’s Health škole trčanja i trekinga sudjelovali u utrci Zagreb Trail

Na urbanoj utrci Zagreb Trail 2015. nastupili su polaznici Outdoor Men's Health škole trčanja i trekinga, a svesrdnu podršku pružili su im i hrvatski vaterpolski reprezentativac Ante Vukičević, hrvatski plivački reprezentativac Mario Todorović te modni kritičar i dizajner Boris Banović

Ni olujna kiša i jaki vjetar nisu spriječili preko više od 500 trkača iz cijele Hrvatske, ali i regije da okušaju svoju fizičku spremu i sudjeluju u ultimativnoj urbanoj avanturi – prvom Zagreb Trail-u! Na ovom trail&trekking spektaklu u srcu Zagreba nastupili su i polaznici Outdoor Men’s Health škole trčanja i trekinga, a podršku su im pružili i nacionalni reprezentativci iz vaterpola, Ante Vukičević, te plivanja, Mario Todorović, kao i dizajner Boris Banović, urednik mode u magazinu Men’s Health.

Zagreb Trail je mnogobrojnim sudionicima ponudio sudjelovanje u tri kategorije – Pokret za radost (7km), Light (13,5km) i Challenger (22km) u kombinaciji trail i treking staza! Sudionici su krenuli iz Dežmanovog prolaza i trčali Medvednicom, a na cilju kod garaže Tuškanac dočekali su ih mnogobrojni Zagrepčani. Uz to što su sudjelovali u ovoj pravoj zagrebačkoj sportskoj revoluciji, polaznici Outdoor Men’s Health škole trčanja i trekinga užurbano se pripremaju i za lipanjski Velebit Ultra Trail.

Inače, Outdoor Men’s Health Škola trčanja i trekinga prva je škola trčanja i trekinga u Hrvatskoj koja će s jesenskim dijelom programa nastaviti od 1. rujna ove godine, a za koji upisi počinju od 1. kolovoza.

Foto: Dražen Kokorić i Matea Smolčić Senčar

Komentari