Polleo Sport predstavlja Skin&Touch – limited edition kolekciju

Zoe Leggings i Polleo Sport odlučili su ovoga prosinca razveseliti sve ljubiteljice fitnessa i fitness mode novom, limited edtition kolekcijom najomiljenijeg brenda tajica

Nakon kolekcije Adrenalin, od 16. prosinca u Polleo Sport poslovnicama i na webshopu, nalazi se jedinstvena kolekcija – Skin&Touch. Nova kolekcija inspirirana je hrabrošću i ljepotom žena, a u ekskluzivnoj ponudi Polleo Sporta dostupne su tajice Skin i Touch koje se kombiniraju uz prikladan sportski top.

Skin&Touch kolekcija predstavlja tri komada odjeće koji će zasigurno postati sastavni dio ormara ove zime.

Touch Leggings su posebne, avangardne tajice tajice izrađene preciznim kombiniranjem četiri vrste vrhunskih materijala, uključujući i baršun visokog sjaja i mekoće. Savršeno se kombiniraju s Touch sportskim topom koji ima push up efekt po želji jer se jastučići mogu staviti I izvaditi.

Skin Leggings su tajice koje prijanjaju poput kože. Odlične su za sport, ali i svakodnevno nošenje u svim prilikama osiguravajući moderan izgled i maksimalnu udobnost.

Udobne i kvalitetne tajice, izrađene od profinjenog materijala, omogućuju nesmetano bavljenje raznim aktivnostima poput plesa, joge i trčanja, a zaustavljat će poglede i na gradskim ulicama jer se savršeno kombiniraju uz tople džempere te stvaraju jedinstven zimski look.

Komentari