(P)ostani fit uz Hervis u Westgateu

I ove jeseni Westgate Shopping City nije zaboravio na sve ljubitelje aktivnog života. Hervisovi dani sporta već su postali tradicija, a najveći trgovački centar u Hrvatskoj ovaj put je pripremio još zabavniji program – natjecanje u funkcionalnom fitnessu

Rezervirajte subotu, 22. listopada za druženje, sport i vrhunsku zabavu!

Posjetite Westgate jer sve je spremno za dobar sportski provod! Najuspješniji natjecatelji osvajaju poklon bon od 3.000 kuna, drugo mjesto bit će nagrađeno Kettler crosstrainerom, a za treće mjesto osigurali smo Kettler sobni bicikl. Hervis događanja odlična su prilika za najzabavniji provod, a ove godine pripremili smo bogati program za sve posjetitelje! Volite crossfit, zumbu, aerobic i flodance? Prođite naš kratki tečaj nakon kojeg se možete priključiti natjecanju i pokazati nam što ste naučili jer najbolje sudionike nagrađujemo. Priključite se i našem fitness Aero tečaju za mame, bebe i trudnice te zajedno u timu sa svojom mališanom pokupite vrijednu nagradu.

Osim zabavnog programa, Westgate nudi posebne pogodnosti na sportski asortiman, kao i na tehniku i sve za uređenje doma. Uživajte u shoppingu i provedite s nama najzabavniju subotu.

Komentari