Potražite novi Cosmopolitan na svim kioscima!

Novo izdanje Cosmopolitana krasi svestrana zvijezda Rita Ora koja je pronašla način kako dobro tulumariti i raditi

Povratak u školske klupe ili za radni stol nikad ne pada teže nego u rujnu kada onako preplanuli i puni energije moramo dugo sjediti na jednome mjestu, a svijet oko nas se i dalje užurbano vrti pun akcije i zabave. Srećom, pronašli smo način kako uskladiti te dvije naoko suprotne energije – tako što ćemo pronaći savršenu ravnotežu između on i off line života, između histerične nabrijanosti i kulerskog čilanja.

Za sve one koji voze dvjesto na sat odmah preporučamo testiranje, tj. članak Jeste li infomanijak, Pobijedite stres, Je li kraljica drame dijagnoza, Pohvala sporosti, te mala sam napad panike i samo sam ga učinila gorim.

A sada kada ste usporili, bacamo se na najvažnije teme s najpopularnijeg faksa na svijetu Cosmopolitskog fakulteta, a kolegiji su kako pronaći super frajera na seksu koji je odlikaš, ali ne i štreber, što ako vam se profesor upucava, kako se dejta diljem svijeta, kako prekinuti s dečkom, a ne ispasti negativac te kako dobiti peticu iz oralnog seksa.

Naravno da nismo zaboravili ni satove opuštanja, mode i ljepote te vam donosimo – veliki vodič kroz beauty trendove, military stil, jaknice od tvida, testove o tome kako spojiti pravi parfem i vaš karakter, kako nanijeti eyeliner prema obliku vašeg oka te veliki seksi test …

Preporučujemo

Komentari