Potražite prosinački broj Men’s Healtha na svim kioscima

U prosinačkom izdanju Men's Healtha pročitajte razgovor sa Stipom Miočićem, aktualnim teškaškim UFC prvakom, vatrogascem i medicinskim tehničarem, nogometnim reprezentativcem Ivanom Perišićem, ali i s Goranom Beloševićem, frontmenom grupe Pravila igre...

U novom broju najbolje građenog časopisa za muškarce možete pročitati razgovor sa Stipom Miočićem, aktualnim teškaškim UFC prvakom, vatrogascem i medicinskim tehničarem (koji unatoč UFC-ovu naslovu nije odustao od svoja dva dnevna posla). ‘Uvijek ostajem fokusiran i staložen, ne predajem se emocijama, uvijek tražim priliku za napad. Jer prilika će se ukazati; samo se treba boriti i ostati pribran’, poručuje Stipe Miočić. Doznajte što ovog ‘old school prvaka’ tjera da bude (naj)bolji…

Tu je intervju s nogometnim reprezetativcem Ivanom Perišićem, ali i s Goranom Beloševićem, frontmenom grupe Pravila igre – Goran je vjerni čitatelj Men’s Healtha i uspio je voljom i upornošću izgubiti gotovo 30 kg viška i isklesati tijelo dostojno naslovnice! A za Ivana Perišića u jedno smo sigurni – Ivan Perišić je hrvatski nogometni reprezentativac i igrač talijanskog Intera, koji svojim igrama i prodorima s boka svakoj momčadi daje novu dimenziju. ‘Moj je stav da se mora stalno trenirati, pogotovo u slobodno vrijeme. Svaki dan možete biti sve bolji samo ako kontinuirano radite na sebi’ poručuje ‘vatreno krilo’ Ivan Perišić.

Slavite bez posljedica! Blagdanska prejedanja (i opijanja) na ovim su geografskim širinama i dužinama neizbježni. Što napraviti da ‘jutro poslije’ ne bude najgore u godini? Dr. Lejla Kažinić Kreho vas savjetuje kako pomoću prehrane zablistati u najluđoj noći (ali i kako si pomoći kad pretjerate sa zdravicama), dok naš urednik fitnessa Marino Bašić odgovara na vječno pitanje što je, zapravo, idealna forma.

Budite spremni, seks roboti dolaze! Gospodo, imamo tehnologiju. Možemo proizvesti savršene partnerice za seks. Ali – želimo li ih? Hoće li roboti zamijeniti žene? Ili su već počeli? Ovo smo pitanje postavili 3000 čitatelja. Sedamdeset posto je odgovorilo da nema šanse: muškarci će uvijek birati žene. Ali 20 posto njih uvjereno je da će nam se roboti uvući u krevet. A žene? Jesu li zabrinute? Ljutite? Nadaju li se? Pitali smo neke od njih. Saznajte više u novom Men’s Healthu!

Volite li ljuto, priredili smo za vas cijeli vatreni slijed, a tu su i najbolja hrvatska craft piva kojima ćete vatru ugasiti. I da, pijte pivo, riješite se škembe. Nemojte se odreći piva ako želite izgubiti na kilaži. Pritom ne morate u supermarketu kupovati industrijska light piva, već uživajte u craft pivima bez straha od prekomjernih kalorija.

Potražite prosinačko izdanje Men’s Healtha na svim kioscima!

Komentari